fbpx

Je ziet digitale menukaarten steeds vaker verschijnen in restaurants, supermarkten, tankstations, kiosks of op festivals. Logisch ook want een digitale menukaart heeft veel voordelen ten opzichte van een statische, hardcopy menulijst.

De voordelen en mogelijkheden van digitale menuborden

Met digitale menuborden heb je meer mogelijkheden. Zo kan je gemakkelijk, met eén druk op de knop, wijzigingen doorvoeren. Heel handig als product uitverkocht is, of als je een prijswijziging doorvoert.

Het belangrijkste voordeel van digitale menukaarten is de beleving die gecreëerd kan worden. Je kan gerechten op een aantrekkelijke manier presenteren en klanten vooraf een nog beter beeld geven wat ze kunnen bestellen/verwachten.

Vaak brengen we niet alleen het gerecht in beeld, maar ook de ingrediënten en de bereiding. Bij het zien ervan loopt het water je in de mond, mmmm!

Het doel van jouw digitale menukaart?

Samen bepalen we het doel van jouw specifieke situatie. Waarom wil je de digitale menu schermen inzetten? Is dat voor de beleving? Is flexibiliteit voor jou belangrijk? Of zet je de schermen in als extra omzet drijver?
Aan de hand van jouw wensen, creëren we ultieme digitale beleving op jouw menuborden.

Met onze narrowcasting software kan je de menuborden afzonderlijk van elkaar aansturen. Er kunnen promoties ingepland worden en je kan gemakkelijk prijswijzigingen doorvoeren. Heb je content die weinig wijzigt? Dan kunnen we uiteraard ook werken met een USB stick of interne opslag.

De beste digitale menukaart oplossing voor jouw bedrijf!

Voor iedere situatie bedenken we samen de beste oplossing. Hulp nodig bij het ontwikkelen van aantrekkelijke, professionele content? Ook daar ondersteunen we jou in.

Kortom, we helpen je van A tot Z, op de manier zoals jij dat graag wilt!

Digitale menukaart in een tankstation via narrowcasting.
Digitale menukaarten bij een tankstation.

Een digitale menukaart in jouw bedrijf?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0174 26 69 08 of +31 6 51 42 36 62 (Dennis mobiel)

×