fbpx

Steeds meer tuinbouwbedrijven en toeleveranciers maken gebruik van narrowcasting. Met onze moderne narrowcasting oplossing wordt gemakkelijk gecommuniceerd met de medewerkers en bezoekers van het bedrijf. Dit alles via ‘slimme’ TV’s in kantines, de ontvangstruimte en bij productielijnen.

Integraties met tuinbouw software

Wij werken met steeds meer partners samen zodat arbeidsprestaties i.c.m. kwaliteitscijfers, klimaatdata en afzet cijfers automatisch met de medewerkers gedeeld wordt. Zo is er een koppeling met Work-IT software van Nitea IT Solutions, een Microsoft Power BI integratie ten behoeve dashboards en is er een integratie gemaakt met LinkThings Analytics. Ook andere tuinbouw gerelateerde pakketten worden gekoppeld met onze narrowcasting.

Marketing in Beeld | Nitea IT Solutions
Eén van onze integratie partners: Nitea IT Solutions

Het is ons doel dat een teler via ons narrowcasting platform een interessant TV kanaal kan creëren met daarin de informatie vanuit verschillende systemen die hij in de dagelijkse bedrijfsvoering gebruikt.

Meerdere vestigingen?

Veel tuinbouwondernemingen hebben meerdere locaties. Via onze narrowcasting beheer je heel gemakkelijk de verschillende schermen op de verschillende locaties. Creëer heel gemakkelijk een juiste afspeellijst per locatie.

Automatisch aan/uitschakelen van TV’s

Met onze narrowcasting stel je gemakkelijk begin- en eindtijden van de TV’s in. Heel handig, de TV’s schakelen uit op tijden dat er niemand aanwezig en gaan automatisch weer aan bij aanvang van een nieuwe werkdag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van jouw kwekerij?
We geven je graag een demo en/of leggen de mogelijkheden aan je uit!

× Stel een vraag via Whatsapp!