Spetterende content voor jouw narrowcasting displays

  • Content op maat voor jouw bedrijf
  • Voor zowel interne als externe communicatie
  • Volledige ontzorging
Een goed narrowcasting kanaal valt of staat met het gebruik van goede content. Naast de content vanuit onze widgets (NU.nl, Buienradar, AD.nl, Instagram, Facebook etc.), waarmee het narrowcasting kanaal continu up-to-date is, wil je natuurlijk ook mooie eigen content plaatsten. Denk aan pakkende aanbiedingen, aantrekkelijke product promoties, mooie beelden van opgeleverde projecten, bedrijfsmededelingen en nog veel meer.

Wij pakken deze content productie graag voor onze klanten op en kijken dan natuurlijk wel wat breder dan alleen narrowcasting. We kijken naar de gehele marketing-communicatiestrategie en (maken) het contentplan voor jouw narrowcasting scherm. We produceren content die geschikt is voor alle relevante communicatie kanalen. Denk daarbij aan foto’s, afbeeldingen, gifjes, video’s en dit portrait, landscape, vierkant en andere gangbare formats. Zodat er een consistent verhaal is op zowel social media, de website, mailings en narrowcasting.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen