Digital Signage: Gericht communiceren met jouw doelgroep

 • Effectief & real-time communiceren met je klanten
 • Beheer je schermen op afstand via onze online portal
 • Van 1 tot 100+ displays
 • Alles-in-één oplossing: hardware & software

Wat is digital signage?

Digital Signage Display in Winkel Etalage

Digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, is een communicatievorm waarbij je je via een of meerdere beeldschermen richt op een specifieke doelgroep. Het is het tegenovergestelde van broadcasting, waarbij je de boodschap naar een breder publiek stuurt. Met digital signage informeer je je medewerkers, bied je bezoekers een persoonlijke ontvangst of verzorg je entertainment tijdens het wachten.

Jouw boodschap snel zichtbaar met digital signage

Door digital signage kan je realtime communiceren met jouw publiek, wat je vervolgens veel kan opleveren. Bedenk eens hoeveel geld je kan besparen als je jouw promoties, acties en menu’s niet steeds opnieuw op papier hoeft te drukken. Maar deze zelf kan aanpassen op de displays die hiervoor bedoeld zijn.

 

 • Geen kosten voor printen van menu’s of posters
 • Plan wijzigingen in, zodat deze tegelijk live komen
 • Je informatie en boodschap direct live op de schermen
digital signage

Hoe begin je met digital signage?

Voor digital signage heb je zowel hardware als software nodig. Via de digital signage displays wordt jouw informatie en media getoond aan je publiek. De content wordt via de gebruiksvriendelijke software op de mediaspeler ontvangen. Vervolgens wordt de content door de mediaspeler doorgestuurd naar de schermen. Via de speciale digital signage software kan je gemakkelijk jouw content beheren, creëren en uitzenden. En dat allemaal via onze online portal!

Wat heb je nodig voor digital signage?

 • Professioneel (SOC) scherm
 • Mediaspeler (System-on-Chip)
 • Werkende internetverbinding

Ontdek de Voordelen van Digital Signage oplossingen

 • Gepersonaliseerde communicatie
 • Effectieve en gerichte reclame
 • Betere merkbeleving
 • Betere interne communicatie
 • Bespaar tijd en geld
digital signage

Digital signage voorbeelden

Meer dan 1000 gebruikers maken iedere dag tevreden gebruik van onze digital signage software. Deze bedrijven gingen jou voor. Sta jij er binnenkort ook tussen?

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Helder en scherp digital signage display in een winkelomgeving, getoond in een gebruikersreview, met levendige kleuren en real-time content updates.

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Geavanceerde digital signage software interface op een computer scherm, met gebruiksvriendelijke bedieningsfuncties en dynamische contentbeheer mogelijkheden.

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Tevreden klant glimlacht terwijl hij naar een interactief digital signage scherm kijkt in een moderne winkelomgeving, uitdrukking van klanttevredenheid en engagement met de technologie.
Digital Signage Display in Winkel Etalage

Digital signage software: eenvoudig te gebruiken

Door onze eenvoudig te gebruiken software kun je snel content vertonen op jouw schermen, die gericht is op promotie en adverteren. Zo kun je specifiek jouw doelgroep aanspreken. Hier heb je geen technische kennis voor nodig. Via de gebruiksvriendelijke software kan je makkelijk content naar keuze beheren en uploaden.

 • Gebruiksvriendelijke software
 • Kant-en-klare widgets en koppelingen
 •  Flexibele planningsmogelijkheden

De alles-in-één hard- en software-oplossing

Met digital signage communiceer je met jouw publiek via professionele tv-schermen. Met behulp van ons online portal stel je heel gemakkelijk je eigen programmering samen. Gebruik de widgets in onze software, zoals Thuisarts.nl, NU.nl en Buienradar, en creëer je eigen nieuwsberichten voor je team of klanten.

Dit regelen we voor je:

 • Nederlandstalige uitleg, training en support
 • Installatie en beheer van software
 • 24/7 storingsdienst voor als er iets misgaat
 • Installatie en onderhoud van displays en hardware

Digital signage geschikt voor jouw branche?

De perfecte boodschap op het juiste moment met digital signage

Beheer digital signage displays op afstand

Of je nou één, tien of honderden displays hebt voor digital signage, je beheert ze eenvoudig allemaal tegelijk. Dit doe je via ons online portal wat laagdrempelig te gebruiken is, zonder er technische kennis voor nodig te hebben.
Je boodschap aanpassen? Log snel en makkelijk in op het online portal om wijzigingen door te voeren. Zo is de informatie altijd actueel en blijf je doorlopend efficiënt communiceren met je doelgroep.

 

 • Centraal al je displays aansturen
 • Overal de software beheren
 • Realtime communiceren met je doelgroep
 • Meerdere gebruikers toegang geven tot het CMS

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Meer inspiratie?

Veel gestelde vragen over digital signage

Hoe werkt Digital Signage?

Digital Signage is een communicatiemethode waarbij informatie en content worden weergegeven via digitale schermen op specifieke locaties en tijdstippen. Het werkt door het gebruik van hardware zoals beeldschermen en mediaspelers, samen met software om content te beheren en te tonen.

Hoe maak ik content voor mijn digital signage?

Personaliseer je kanaal met eigen content of besteed de productie aan ons uit voor een professionele uitstraling en een krachtige boodschap.

Wat kost Digital Signage?

De kosten voor Digital Signage kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal schermen, de gebruikte hardware en software, en eventuele maatwerkoplossingen. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Hoe kan ik digital signage software instellen voor mijn bedrijf?

Het instellen van digital signage software voor je bedrijf vereist een (professioneel) beeldscherm, mediaspeler en een werkende internetverbinding. Daarnaast moet je de software instellen.

Waarom Digital Signage?

Digital Signage biedt de mogelijkheid om aandacht te trekken en je boodschap effectief over te brengen aan je doelgroep. Het versterkt de visuele uitstraling van je bedrijf, verbetert de klantbetrokkenheid en biedt flexibiliteit in het beheren van content.

Kan ik advertenties tonen op mijn digital signage schermen?

Ja, informeer je bezoekers 24/7 over je nieuwste aanbod en deals met opvallende advertenties die altijd actueel zijn.

Wat heb ik nodig voor Digital Signage?

Voor Digital Signage heb je digitale schermen, mediaspelers en de juiste software nodig. Je kunt content beheren en programmeren om te worden weergegeven op de schermen. Het specifieke benodigde materiaal kan variëren afhankelijk van je behoeften.

Bieden jullie ondersteuning na installatie?

Absoluut, wij bieden 24/7 support met een gratis service- en storingsdienst. Onze digital signage displays hebben een uptime van 99,5%, maar mocht je toch problemen ondervinden, dan staan wij altijd voor je klaar.