fbpx

Merkwaardig communiceren met een videowall!

Zet videowalls in om op een moderne manier te communiceren met bezoekers en medewerkers. Breng de kernwaarden en activiteiten van jouw bedrijf op een toffe manier in beeld. Inspireer klanten met mooie video content en betrek medewerkers. Videowalls zijn zeer geschikt om jouw merk nog beter tot uiting te laten komen.

Creëer net zoals Nike, merkwaarde met een videowall.

Wat is een videowall?

Een videowall is een combinatie van een aantal zakelijke displays die samen zijn geïnstalleerd en een eenheid vormen.

Het bestaat uit 2, 3, 4 of meer aan elkaar gekoppelde schermen. De schermen kunnen zowel landscape (horizontaal) als portrait (verticaal) gepositioneerd worden. De rechthoek wordt het vaakst gebruikt, maar een andere vorm zoals een windmolen ook mogelijk. Een videowall kan dus geheel op maat ingezet worden.

Er zijn verschillende typen videowall toepassingen. Denk aan videowalls in bedrijfsentrees, vergader– en presentatie ruimtes of videowalls als buitenscherm, vaak tegen de gevel van een pand aan.

Videowall narrowcasting

Wij sturen videowalls aan met onze slimme en gebruiksvriendelijke narrowcasting. Je bent daarom zelf helemaal in control, je maakt gemakkelijk een visueel aantrekkelijke uitzending! De schermen zijn als geheel, maar bijvoorbeeld ook individueel aan te sturen. Hierdoor zijn videowalls in te zetten in ‘control rooms‘, bedrijfsentree’s en winkels.

Zie jij het al voor je? Een videowall in/bij jouw bedrijf?

Videowall 2x2

Content is king, zeker bij een videowall!

De content op een videowall bepaalt het succes van de installatie. Hoge resolutie, 4K of 8K beelden, strakke afbeeldingen of bewegende animaties zijn key om van jouw videowall een succes te maken. Maak gebruik van onze hoge kwaliteit afbeeldingen, animaties en video’s in onze content bibliotheek. Indien gewenst kunnen we ook optimale content maken voor jouw videowall. Helemaal afgestemd op jouw unieke situatie. Zodat de videowall schittert en de beelden van ‘de wall’ af spetteren!

Een videowall voor jouw organisatie?

Videowalls zijn niet meer alleen voor de grote merken. De hard- en software is betaalbaar voor kleine en grote bedrijven/merken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een videowall voor jouw organisatie?
Wij gaan graag het gesprek met je aan om te bekijken wat voor jullie de beste oplossing is.


Neem gerust even contact, dan maken we een afspraak (digitaal of op locatie).

×