Opvallend communiceren met een videowall

 • Maak een grootse indruk met een videowall
 • Haarscherp beeld (4 of 8K)
 • Gemakkelijk te bedienen

Wat is een videowall?

Val op met een videowall!

Een videowall is een combinatie van een aantal digitale schermen die samen zijn geïnstalleerd en een eenheid vormen. Bijvoorbeeld als eyecatcher in de entree van je bedrijf. Steeds meer bedrijven en organisaties maken gebruik van een videowall om te communiceren met medewerkers en bezoekers.

Met narrowcasting via een videowall kan je jouw content specifiek afstemmen op de doelgroep die de displays te zien krijgt.

Zo’n grote en prominente videowall is niet te missen!

Videowalls perfect op maat voor jou!

Er zijn verschillende typen videowall toepassingen. Denk aan videowalls in bedrijfsentrees, vergader- en presentatieruimtes of in-store om sfeer te creëren.

Videowalls zijn perfect voor grote vergader- en presentatieruimtes. Je creëert een groot en haarscherp schermoppervlak. Spreadsheets en keynotes zijn van veraf én dichtbij goed leesbaar.

Met zó veel mogelijke toepassingen kunnen wij een videowall dus helemaal op maat maken voor jou!

Modern communiceren met bezoekers en medewerkers

Zet videowalls in om op een moderne manier te communiceren met bezoekers, voorbijgangers of medewerkers. Breng de kernwaarden en activiteiten van jouw bedrijf op een toffe manier in beeld. Inspireer klanten met mooie content en betrek je medewerkers. Videowalls zijn zeer geschikt om jouw merk nog beter tot uiting te laten komen.

 • Ideale sfeerverhoger en aandachtstrekker
 • Duizend en 1 creatieve mogelijkheden
 • Videowall tegenover LED; betaalbaarder, scherper
 • 1 of meerdere channels
 • Goede prijs-pixel verhouding

De voordelen van een videowall

 • Trek de aandacht met spetterende content
 • Creëer een echte wow-beleving
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren
 • Creëer een sfeer die past bij jouw bedrijf

De perfecte boodschap op het juiste moment…

Videowall narrowcasting software

Wij sturen videowalls aan met onze gebruiksvriendelijke alles-in-één narrowcasting. Je bent dan zelf helemaal in control en maakt zelf gemakkelijk visueel aantrekkelijke content. De schermen kan je als geheel, maar ook individueel aansturen. Hierdoor zijn videowalls in te zetten in ‘control rooms’, bedrijfsentrees en winkels.

Zie jij het al voor je, zo’n videowall in jouw bedrijf? We helpen je graag!

0+ Dynamische templates
0+ Jaar ervaring
0+ Tevreden klanten

Content is king, zeker bij een videowall!

De content op jouw videowall bepaalt het succes van de scherminstallatie. Hoge resolutie, 4K of 8K beelden, strakke afbeeldingen of bewegende animaties. Het zijn allemaal belangrijke onderdelen om van jouw videowall een succes te maken!

Maak gebruik van onze hoge kwaliteit afbeeldingen, animaties en video’s in onze content bibliotheek. Wij kunnen zelfs de perfecte content voor jouw videowall maken! Helemaal afgestemd op jouw unieke situatie. Zodat de schermen schitteren en de beelden van de videowall af spetteren!

 • Afbeeldingen
 • Video’s
 • Animaties

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?