Professionele narrowcasting voor retail

 • Geschikt voor lokale winkeliers en grote winkelketens
 • Creëer de juiste winkelsfeer
 • Promoot speciale aanbiedingen
 • Toon nieuwe producten

Wat is narrowcasting voor retail?

Narrowcasting voor retailers

Het begint buiten al door voorbijgangers jouw winkel in te trekken met etalage schermen. Met onze narrowcasting oplossing voor retailers deel je gemakkelijk en snel informatie met (potentiële) klanten en beïnvloedt je het koopgedrag van mensen. 

Breng de bezoekers alvast in de sfeer en laat zien wat je binnen allemaal te bieden hebt. Eenmaal binnen creëer je met in-store displays de gewenste sfeer met inspirerende content. Met onze narrowcasting zet je gemakkelijk campagnes op de winkelvloer in. Denk hierbij aan specifieke marketingacties en merk opbouwende beelden.

Narrowcasting in winkels en etalages

Narrowcasting is steeds vaker te zien in winkels en wordt daarom steeds interessanter voor retailers. Narrowcasting voor retail is dé manier om je aanbod op een aantrekkelijke manier te presenteren aan voorbijgangers. Verleidt mensen met een boodschap zodat ze de winkel binnen komen en uiteindelijk iets kopen.

Wij kunnen je speciale schermen leveren die je in de etalage of winkel kan plaatsen. Door gepersonaliseerde content uit te zenden via de schermen worden potentiële klanten getriggerd om jouw winkel binnen te gaan.

Voordelen en mogelijkheden voor retailomgeving

De narrowcasting displays kunnen bij binnenkomst al veel informatie geven over producten, aanbiedingen, acties of openingstijden. Hoe je dit laat zien aan je doelgroep kan je zelf helemaal aanpassen naar jouw wensen en huisstijl, zo ziet het er altijd herkenbaar en professioneel uit.

In een retailomgeving heb je zelf niet altijd de tijd om klanten aan te spreken en te informeren. Narrowcasting is daar de perfecte oplossing voor.
De narrowcasting schermen in jouw winkel kunnen de mensen veel vertellen over producten, aanbiedingen of andere belangrijke informatie.

 • Stimuleren van aankopen
 • Verbeteren van klantervaring
 • Aanbiedingen presenteren
 • Entertainment

De voordelen van narrowcasting in de retail

 • Stimuleert impulsaankopen
 • Je trekt de aandacht met bewegende beelden
 • Je nodigt mensen uit om bij jou naar binnen te komen
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren
 • Creëer een sfeer die past bij jouw bedrijf

De perfecte boodschap op het juiste moment…

Dynamische content in jouw digitale etalage

Het grote voordeel van digitale etalage schermen is de mogelijkheid om (via digital signage/narrowcasting) een dynamisch programma af te spelen. Je kan veel meer producten en diensten tonen dan in een statische etalage. Je bent flexibel om op verschillende tijden de juiste boodschap aan jouw voorbijgangers te tonen.

0+ Dynamische templates
0+ Jaar ervaring
0+ Tevreden klanten

Start ook met narrowcasting!

Wil jij ook de winkelsfeer naar een next level brengen met narrowcasting? Neem dan direct contact met ons op zodat we je een passend advies kunnen geven. Wij voorzien je winkel van een complete narrowcasting-oplossing. Van advies tot installatie, inclusief software en hardware.

En uiteraard blijven we ook na installatie altijd beschikbaar voor technische hulp en advies als je ergens niet uitkomt.

Bied je klanten dit met narrowcasting :

 • Acties en aanbiedingen
 • Informatie over (afwijkende) openingstijden
 • Extra productinformatie in de buurt van producten
 • Creëer sfeer door storytelling en achtergronden
 • Koppeling met webshop (wanneer een product niet op voorraad is)
 • Entertainment en vermaak

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?