Narrowcasting voor sport: een sportieve boost!

 • Trek aandacht met bewegende beelden
 • 24/7 communiceren met de sporters
 • Versterk jouw imago en uitstraling

Wat is narrowcasting voor sport?

Zijn jouw leden op de hoogte?

Narrowcasting is breed inzetbaar en je ziet onze schermen ook bij steeds meer fitnesscentra, sportverenigingen en zwembaden. Een sportschool biedt vaak naast individueel sporten ook veel andere activiteiten en dingen aan, maar zijn jouw leden daar altijd van op de hoogte? Weten ze bijvoorbeeld wel dat je smoothies en eiwitshakes aanbiedt in de horeca? Of dat je spinning en yoga lessen aanbiedt? Breng jouw leden nu digitaal op de hoogte!

Op de voetbalclub of in de zwembadkantine kan je jouw leden bijvoorbeeld informeren over het wedstrijdprogramma, evenementenagenda of andere belangrijke zaken.

Informeer & activeer de leden en bezoekers van jouw sportaccommodatie

Geef jouw leden een sportieve boost met onze narrowcasting oplossing fitness. Via de gebruiksvriendelijke software stel je gemakkelijk je eigen uitzending samen en creëer je content voor elk moment. 

Informeer jouw leden over de groepslessen, openingstijden, acties, het laatste (sport)nieuws en meer. Bouw een band met ze op en activeer ze om regelmatig terug te komen. Genereer ook extra inkomsten door andere bedrijven zendtijd op de schermen te bieden.

Hoe werkt narrowcasting voor fitness?

Via de schermen kun je gemakkelijk een overzicht van de komende groepslessen en activiteiten presenteren aan je leden. Zo kun je meer interesse wekken voor de lessen en activiteiten en zijn mensen eerder geneigd deze ook te volgen. Dit is ook erg handig als je nieuwe leden wilt informeren over wat jouw sportschool te bieden heeft.

Mocht er wat veranderen in het lesrooster deze week? Geen probleem, je kan alles gemakkelijk via de online portal wijzigen en direct uitzenden. Zo blijven je leden altijd up-to-date!

 • Informeren over kantine menu en aanbiedingen
 • Toon sport-, entertainment- en gezondheidsnieuws
 • Actueel programma, uitslagen en standen
 • Commercieel gebruik van de schermen
 • Op maat gemaakte koppelingen en widgets

De voordelen van narrowcasting bij sportfaciliteiten

 • Je trekt de aandacht met bewegende beelden
 • Je nodigt mensen uit om bij jou naar binnen te komen
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren
 • Creëer een sfeer die past bij jouw bedrijf

De perfecte boodschap op het juiste moment…

Content maakt het tot een succes!

Om narrowcasting in jouw sportschool, -vereniging of zwembad tot een succes te maken, is goede content essentieel. Via de online portal kun je eenvoudig zelf jouw uitzending samenstellen. Met een ruime keuze aan kant-en-klare templates en widgets kan iedereen gemakkelijk zijn eigen unieke uitzending samenstellen en op elk gewenst moment aanpassen.
 
Als je niet weet waar je moet beginnen of welke content je aan jouw klanten moet laten zien om hen tot actie aan te zetten, maak je dan geen zorgen. Wij kunnen je volledig ontzorgen! Met onze ruime ervaring in het creëren van passende content voor elke situatie, helpen wij je graag op weg.
0+ Dynamische templates
0+ Jaar ervaring
0+ Tevreden klanten

Start ook met narrowcasting!

Wil jij ook jouw leden beter informeren en activeren met narrowcasting? Neem dan direct contact met ons op zodat we je een passend advies kunnen geven. Wij voorzien jouw fitnesscentrum, sportvereniging of andere sportaccommodatie van een complete narrowcasting-oplossing. Van advies tot installatie, inclusief software en hardware.

En uiteraard blijven we ook na installatie altijd beschikbaar voor technische hulp en advies als je ergens niet uitkomt.

 • Fitnesscentra, sportverenigingen en andere sportaccommodaties
 • Een complete narrowcasting-oplossing
 • Technische hulp en advies

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen, is zo een stuk kleiner voor. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?