Breng jouw etalage tot leven

 • Trek aandacht met bewegende beelden
 • 24/7 communiceren met voorbijgangers
 • Versterk jouw imago en uitstraling

Opvallen met etalage displays?

Val op met Etalage TV

In een winkelstraat kan het soms lastig zijn om op te vallen tussen al die andere etalages. De eerste indruk die voorbijgangers hebben is erg belangrijk, want dat beslist of ze jouw winkel binnen stappen of doorlopen. Maar hoe val je op en laat je een goede eerste indruk achter?

Narrowcasting is een effectieve oplossing om de aandacht te trekken van de mensen op straat. Met Etalage TV communiceer je via narrowcasting displays in je etalage met voorbijgangers over bijvoorbeeld aanbiedingen en het woningaanbod.

Overtuig voorbijgangers en trek klanten jouw winkel binnen met Etalage TV

Breng jouw etalage tot leven met onze High Brightness narrowcasting schermen en genereer meer traffic naar jouw winkel. Dit doe je met aantrekkelijke, bewegende en scherpe beelden die standaard in onze gebruiksvriendelijke software zitten.

Etalage displays beginnen in steeds meer winkelstraten een vast beeld te worden. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een ‘digitale etalage’. Met High Brightness TV schermen in jouw etalage kun je voorbijgangers op een moderne en opvallende manier aanspreken en overtuigen bij jou naar binnen te stappen.

Narrowcasting toepasbaar in elke etalage

Op ‘high traffic’ locaties is narrowcasting een aantrekkelijke toepassing in de etalage. Van detailhandel tot makelaarskantoor, iedereen wilt communiceren met zijn voorbijgangers. Hoe is Etalage TV toe te passen? Hieronder beschrijven we een aantal mogelijkheden:

 • Presenteer als makelaar het actuele woningaanbod
 • Laat actuele acties en aanbiedingen zien
 • Promoot jouw nieuwe producten
 • Creëer extra sfeer en beleving
 • Nodig mensen uit om binnen verder te kijken

De voordelen van narrowcasting in etalages

 • Je trekt de aandacht met bewegende beelden
 • Je nodigt mensen uit om bij jou naar binnen te komen
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren
 • Creëer een sfeer die past bij jouw bedrijf

De perfecte boodschap op het juiste moment…

Dynamische content in jouw digitale etalage

Het grote voordeel van digitale etalage schermen is de mogelijkheid om (via digital signage/narrowcasting) een dynamisch programma af te spelen. Je kan veel meer producten en diensten tonen dan in een statische etalage. Je bent flexibel om op verschillende tijden de juiste boodschap aan jouw voorbijgangers te tonen.

0+ Dynamische templates
0+ Jaar ervaring
0+ Tevreden klanten

Ultra High Brightness etalage schermen

Etalages staan vaak in lichte omgevingen. In veel gevallen staat de zon er ook nog eens een deel van de dag op. Het is daarom belangrijk om TV schermen met hoge lichtopbrengst te gebruiken. Dit kan je herkennen aan het aantal NITS of Candela. Onze Ultra High Brightness hebben een hoge lichtopbrengst en zorgen ervoor dat de displays niet zwart worden of gaan weerspiegelen.

Promoot content met exceptionele helderheid vanuit jouw winkelraam!

 • Ultra High Brightness video’s en afbeeldingen
 • Altijd zichtbaar, zelfs met volle zon op het scherm
 • Stuur eenvoudig 1 tot 100+ schermen op verschillende locaties aan

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In een (online) demo laten we jou de voordelen en mogelijkheden van onze software zien. Je hebt waarschijnlijk ook een aantal vragen die we graag beantwoorden.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je twee weken lang gratis kan gebruiken.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?