Breng jouw etalage tot leven met een digital signage display!

 • Trek aandacht met bewegende beelden via onze digital signage software
 • 24/7 communiceren met voorbijgangers via digitale displays
 • Versterk jouw imago en uitstraling met professionele displays

Opvallen met etalage displays?

Digital Signage Display in Winkel Etalage

Digital signage ook wel bekend als Etalage TV

In een winkelstraat kan het soms lastig zijn om op te vallen tussen al die andere etalages. De eerste indruk die voorbijgangers hebben is erg belangrijk, want dat beslist of ze jouw winkel binnen stappen of doorlopen. Maar hoe val je op en laat je een goede eerste indruk achter?

Narrowcasting via digital signage​ is een effectieve oplossing om de aandacht te trekken van de mensen op straat. Met Etalage TV communiceer je via digital signage displays in je etalage met voorbijgangers over bijvoorbeeld aanbiedingen en het woningaanbod.

Overtuig voorbijgangers en trek klanten jouw winkel binnen met een Etalage TV

Breng jouw etalage tot leven met onze High Brightness digital signage​ schermen en genereer meer traffic naar jouw winkel. Dit doe je met aantrekkelijke, bewegende en scherpe beelden die standaard in onze gebruiksvriendelijke digital signage software zitten.

Digital signage displays beginnen in steeds meer winkelstraten een vast beeld te worden. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een ‘digitale etalage’. Met High Brightness TV schermen in jouw etalage kun je voorbijgangers op een moderne en opvallende manier aanspreken en overtuigen bij jou naar binnen te stappen.

digital signage

Narrowcasting Toepasbaar in Elke Etalage 

Op ‘high traffic’ locaties is narrowcasting een aantrekkelijke toepassing in de etalage. Van detailhandel tot makelaarskantoor, iedereen wilt communiceren met zijn voorbijgangers. Hoe is Etalage TV toe te passen? Hieronder beschrijven we een aantal mogelijkheden:

 • Presenteer als makelaar het actuele woningaanbod
 • Laat actuele acties en aanbiedingen zien
 • Promoot jouw nieuwe producten
 • Creëer extra sfeer en beleving
 • Nodig mensen uit om binnen verder te kijken

Ontdek de Voordelen van Digital Signage oplossingen

 • Je trekt de aandacht met bewegende beelden
 • Je nodigt mensen uit om bij jou naar binnen te komen
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren
 • Creëer een sfeer die past bij jouw bedrijf
 • Promoot jouw producten of social media
digital signage

De perfecte boodschap op het juiste moment met digital signage

Dynamische content in jouw digitale signage etalage​

Het grote voordeel van digitale signage etalage schermen is de mogelijkheid om (via digital signage/narrowcasting) een dynamisch programma af te spelen. Met behulp van de juiste digital signage software kun je veel meer producten en diensten tonen dan in een statische etalage. Je bent flexibel om op verschillende tijden de juiste boodschap aan jouw voorbijgangers te tonen.

0+ Dynamische templates
0+ Jaar ervaring
0+ Tevreden klanten
Digital Signage Display in Winkel Etalage

Ultra High Brightness Digital Signage Etalage Schermen

Etalages staan vaak in lichte omgevingen. In veel gevallen staat de zon er ook nog eens een deel van de dag op. Het is daarom belangrijk om TV schermen met hoge lichtopbrengst te gebruiken. Dit kan je herkennen aan het aantal NITS of Candela. Onze Ultra High Brightness digital signage displays hebben een hoge lichtopbrengst en zorgen ervoor dat de displays niet zwart worden of gaan weerspiegelen.

Promoot content met exceptionele helderheid vanuit jouw winkelraam!

 • Ultra High Brightness video’s en afbeeldingen
 • Altijd zichtbaar, zelfs met volle zon op het scherm
 • Stuur eenvoudig 1 tot 100+ schermen op verschillende locaties aan

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Helder en scherp digital signage display in een winkelomgeving, getoond in een gebruikersreview, met levendige kleuren en real-time content updates.

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Geavanceerde digital signage software interface op een computer scherm, met gebruiksvriendelijke bedieningsfuncties en dynamische contentbeheer mogelijkheden.

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Tevreden klant glimlacht terwijl hij naar een interactief digital signage scherm kijkt in een moderne winkelomgeving, uitdrukking van klanttevredenheid en engagement met de technologie.

Meer inspiratie?