Effectief bezoekers informeren via Wachtkamer TV

 • Communiceer met klanten, patiënten en cliënten
 • De ideale ‘wachtverzachter’
 • Persoonlijk verwelkomen van bezoekers
 • Gekoppeld aan jouw volgnummer software

Wat is wachtruimte TV?

Toon nuttige informatie in de wachtruimte

Met onze narrowcasting kan je nuttige informatie tonen op de professionele schermen in jouw wachtruimte. Denk hierbij aan wachttijden en gezondheidstips afgewisseld met het laatste nieuws. Wachtkamer TV zie je bijvoorbeeld veel bij de tandarts, huisarts, bij het gemeentehuis, maar ook bij corporate bedrijven.

Gebruik dit systeem om jouw patiënten of klanten te vermaken tijdens het wachten, maar ook om hun informatie te verstrekken over andere zaken.

Handige templates speciaal voor de wachtruimte

Onze Wachtkamer TV is heel gemakkelijk aan te maken in jouw huisstijl. In het gebruiksvriendelijke Marketing in Beeld online portal kan je jouw logo en kleursamenstelling gebruiken in onze standaard templates.

De opties en functionaliteiten van deze templates worden steeds doorontwikkeld en vernieuwd, waardoor jij niks hoeft te doen. Door deze templates te gebruiken is het systeem altijd up-to-date en voorzien van actuele informatie.

Ruime keuze in verschillende widgets

Met onze narrowcasting software kan je gebruik maken van widgets voor jouw Wachtkamer TV. Via dit soort widgets kan je jouw bezoekers op de hoogte stellen van het laatste nieuws, weer en verkeer. Of entertainment en standaard fragmenten laten zien van bijvoorbeeld Thuisarts.nl.

 • Lokaal/Regionaal weerbericht
 • Sfeerimpressie
 • Wachttijd indicatie
 • Informatie over behandelingen
 • Gezondheidsnieuws
 • Medewerkers voorstellen

De voordelen van narrowcasting in wachtruimtes

 • Narrowcasting als ideale ‘wachtverzachter’
 • Actuele informatie snel en makkelijk delen
 • Alternatief voor folders
 • Informatie over wachttijden en doorlooptijd
 • Minder vragen aan de balie

De perfecte boodschap op het juiste moment…

Wachtkamer TV als ‘wachtverzachter’

Als jij nog geen beeldschermen in de wachtkamer hebt hangen, dan herken je vast dat iedereen door de tijdschriften aan het bladeren is of een spelletje speelt op hun telefoon om de wachttijd te verzachten. 

Gebruik dan nu onze narrowcasting in jouw wachtruimte! Narrowcasting is één van de zogeheten ‘wachtverzachters’ die in het leven zijn geroepen om het wachten een stuk aangenamer te maken. Narrowcasting is niet alleen een wachtverzachter, maar ook een belangrijk communicatiemiddel richting jouw klanten of bezoekers.

Volgnummersysteem koppelen aan narrowcasting

Bij veel wachtruimtes moet je een ‘nummertje trekken’. Je kunt dit volgnummersysteem koppelen aan onze narrowcasting software, zodat bezoekers dit kunnen volgen op de TV schermen. Deze schermen kunnen ook gebruikt worden om belangrijke mededelingen en andere informatie via te delen. Wat tref je aan Corona maatregelen? En hoe kunnen jouw bezoekers hier een bijdrage aan leveren?

Narrowcasting is een effectief communicatiemiddel om dit op een professionele wijze te communiceren met je bezoekers.

 • Makkelijk op afstand beheren
 • Effectief & real-time communiceren
 • Altijd up-to-date content

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?