Professionele narrowcasting voor makelaars

 • Je woningaanbod op een aantrekkelijke manier presenteren
 • 24/7 de beste woningen in beeld
 • Opvallend en tijdbesparend
 • Digitaal en visueel presenteren

Raampresentaties voor makelaars

Digitale raampresentatie

 

Narrowcasting voor makelaars heeft veel voordelen. Allereerst bespaart het je een hoop papier en tijd. Het uitzoeken, printen en ophangen van je aanbod is verleden tijd, want alle woningen die je in de spotlight wilt zetten, komen nu voorbij op het scherm. Dit proces is ook nog eens volledig geautomatiseerd, waardoor je een hoop tijd overhoudt om aan je core business te besteden: huizen verkopen!

Presenteer je woningaanbod op een aantrekkelijke manier!

Narrowcasting voor makelaars is dé manier om je woningaanbod op een aantrekkelijke manier te presenteren. De concurrentie is groot in de huidige vastgoedmarkt. Als makelaar moet je dus op zoek naar manieren om je te onderscheiden.

Vergeet de standaard posters op het raam, maar kies voor een frisse en opvallende communicatievorm. Narrowcasting helpt je bij het aantrekkelijk presenteren van je actuele aanbod. De opvallende beeldschermen in je etalage trekken de aandacht van klanten en voorbijgangers, en zorgen dat je 24/7 de beste woningen in beeld brengt.

Narrowcasting voor makelaars, wat is dat?

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is een vorm van communicatie via eigen beeldschermen, waarbij je je richt op een hele specifieke doelgroep. Je gebruikt het bijvoorbeeld om je bezoekers te verwelkomen, voorbijgangers aan te spreken, mensen in de wachtruimte te vermaken of je medewerkers te informeren. Als makelaar is narrowcasting de ideale manier om je woningaanbod te presenteren.

Door middel van software koppelingen vertonen je schermen doorlopend het nieuwste aanbod. Je kunt dit naar wens aanvullen met andere informatie, zoals het weer, het laatste nieuws of je openingstijden. Via een gebruiksvriendelijk dashboard pas je de informatie indien nodig makkelijk en snel aan.

 • Presenteer als makelaar het actuele woningaanbod
 • Gericht op specifieke doelgroep
 • Altijd actueel
 • Creëer extra sfeer en beleving
 • Nodig mensen uit om binnen verder te kijken

De voordelen van narrowcasting in de makelaardij

 • Je trekt de aandacht met bewegende beelden
 • Ontwerp in huisstijl
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Onbeperkte ruimte voor de woningen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren

Hoe werkt de digitale raampresentatie?

Narrowcasting in je etalage

Wil je variëren in wat je aan voorbijgangers toont in je etalage? Bijvoorbeeld een uitgelichte woning die elke week verandert of laat 4 of 6 huizen zien die net in de verkoop zijn gegaan. Met narrowcasting voor makelaars kan het allemaal!

Koppel je woningaanbod eenvoudig aan onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software en de geautomatiseerde woningpresentatie is een feit. Wij verzorgen koppelingen met alle gangbare makelaars softwarepakketten, zoals Realworks, Kolibri, Pyber en Eyemove. Hiermee wordt het nieuwe woningaanbod automatisch gepresenteerd op de beeldschermen.

Wij bieden ook een koppeling om de actuele rentestanden te tonen naast het woningaanbod.

Zo blijft je etalage altijd up-to-date!

0+ Jaar ervaring
0+ Dynamische templates
0+ Tevreden klanten

Start ook met ons raampresentatie systeem!

 

Lijkt narrowcasting voor makelaars je interessant voor jouw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op om een passend advies te krijgen. Wij voorzien je kantoor van een complete en passende narrowcasting-oplossing. Van advies tot installatie, inclusief software en hardware.

En uiteraard blijven we ook na installatie altijd beschikbaar voor technische hulp en advies als je ergens niet uitkomt.

Via de online portal kun je gemakkelijk zelf de content creëren die vervolgens uitgezonden wordt via de High Brightness schermen. Goede narrowcasting valt of staat met de juiste content. Wil jij graag aantrekkelijke beelden laten zien op jouw displays? Wij kunnen de productie van content uit handen nemen.

We leveren de content natuurlijk altijd op in jouw huisstijl. En met de gewenste filters, zodat je makkelijk zelf bepaalt welke woningen het beeldscherm halen. Wil je extra opvallen? Wissel het woningaanbod dan af met andere content. Stel jezelf voor, zet je andere diensten in de spotlight of ga helemaal out of the box met een super origineel idee! Wij helpen je graag met het bedenken en/of maken hiervan.

 • Ultra High Brightness video’s en afbeeldingen
 • Altijd zichtbaar, zelfs met volle zon op het scherm
 • Stuur eenvoudig 1 tot 100+ schermen op verschillende locaties aan

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.
Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen, is zo een stuk kleiner voor. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?