Professionele narrowcasting voor tuinbouw bedrijven

 • Meerdere locaties tegelijk
 • Beheer alle schermen op afstand
 • Content in jouw huisstijl
 • Automatische begin- en eindtijden

Narrowcasting in de tuinbouw

Narrowcasting in de tuinbouw

Steeds meer tuinbouwbedrijven en toeleveranciers maken gebruik van narrowcasting. Met onze moderne narrowcasting oplossing kan je als bedrijf gemakkelijk communiceren met je medewerkers en bezoekers.

Plaats de narrowcasting schermen in de bedrijfsruimte, de ontvangstruimte en bij productielijnen. En communiceer een zelf samengestelde boodschap via ‘slimme TV’s’!

Narrowcasting in de tuinbouw, wat is het?

Wij werken met steeds meer partners samen zodat arbeidsprestaties in combinatie met kwaliteitscijfers, klimaatdata, afzet cijfers automatisch met jouw medewerkers gedeeld worden. De koppelingen met Productive TV van Ridder, de Work-IT software van Nitea IT Solutions, de Microsoft Power BI integratie, Sharepoint koppeling en de integratie met LinkThings Analytics voor het tonen van dashboards.

Ook andere tuinbouw gerelateerde integratie pakketten kunnen worden gekoppeld met onze alles-in-één narrowcasting oplossing!

Interessant TV kanaal voor tuinbouwbedrijven

Het is ons doel om met onze professionele narrowcasting een oplossing te bieden voor de communicatie binnen tuinbouwbedrijven. Kwekers en telers kunnen via ons narrowcasting platform een interessant TV kanaal creëren met daarin de informatie vanuit verschillende systemen die je in de dagelijkse bedrijfsvoering gebruikt.

Ben jij eigenaar van een tuinbouwonderneming met meerdere locaties? Dan is onze narrowcasting oplossing extra interessant voor jouw bedrijf! Via onze narrowcasting beheer je gemakkelijk al jouw schermen op verschillende locaties vanaf afstand.

Met de professionele narrowcasting stel je gemakkelijk begin- en eindtijden in van de displays. De TV schermen schakelen uit op tijden dat er niemand meer aanwezig is en gaan automatisch weer aan bij aanvang van een nieuwe werkdag. Handig!

 • Meerdere locaties tegelijk
 • Beheer alle schermen op afstand
 • Automatische begin- en eindtijden
 • Creëer extra sfeer en beleving

De voordelen van narrowcasting in de tuinbouw

 • Je trekt de aandacht met bewegende beelden
 • Je nodigt mensen uit om bij jou naar binnen te komen
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren
 • Creëer een sfeer die past bij jouw bedrijf

Hoe werkt narrowcasting in de tuinbouw?

Je eigen uitzending samenstellen

Met onze handige narrowcasting software kan je via het online portal gemakkelijk een uitzending samenstellen, geheel naar jouw zin! De software biedt allerlei mogelijkheden speciaal voor tuinbouwbedrijven. Personaliseer de communicatie naar je medewerkers en bezoekers toe en laat relevante informatie zien.
 
Onze narrowcasting software en de online portal maken het voor iedereen mogelijk om gemakkelijk eigen content te creëren. Is het toch niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij helpen je graag! Wij kunnen je volledig ontzorgen en pakken de contentproductie voor je op. We houden altijd rekening met jouw huisstijl en wensen.
0+ Dynamische templates
0+ Jaar ervaring
0+ Tevreden klanten

Start ook met narrowcasting!

Lijkt narrowcasting je interessant voor jouw tuinbouwbedrijf? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien je kantoor van een complete narrowcasting-oplossing. Van advies tot installatie, inclusief software en hardware.

Naast het afspelen van je zelf samengestelde uitzending kan je ook standaard widgets afspelen op de schermen. Deel klimaatdata, kwaliteitscijfers, het laatste nieuws of zet de jarige Job in het zonnetje. Allemaal in jouw huisstijl!

En uiteraard blijven we ook na installatie altijd beschikbaar voor technische hulp en advies als je ergens niet uitkomt.

 • Tuinbouw software integratie
 • Weer en verkeer
 • Laatste tuinbouw/horti nieuws
 • Bedrijfsnieuws
 • En nog véél meer!

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen, is zo een stuk kleiner voor. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?