Dé alles-in-één  narrowcasting oplossing

 • Trek aandacht met narrowcasting door bewegende beelden
 • 24/7 communiceren met voorbijgangers
 • Versterk jouw imago en uitstraling

Wat is narrowcasting?

Het beste narrowcasting systeem met marketing in beeld!

Met Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, communiceer je eenvoudig en professioneel via schermen op het juiste moment en op de juiste plaats. Via ons online portal stel je gemakkelijk jouw specifieke programma samen met onze gebruiksvriendelijke software. Vervolgens creëer je jouw eigen nieuwsberichten voor klanten of interne communicatie.

Wil je Instagram koppelen? Geen probleem! Power BI dashboards integreren? Check! Maatwerk koppelingen nodig? Kom maar op! Of je nu 1 of meer dan 100 narrowcasting schermen hebt, je stuurt ze allemaal gemakkelijk aan via ons systeem, geheel naar jouw wensen!

Hoe werkt ons narrowcasting systeem?

Je hebt een (professioneel) beeldscherm, onze mediaspeler en een  internetverbinding nodig om te narrowcasten. Log in en stel gemakkelijk jouw programmering samen met onze gebruiksvriendelijke narrowcasting. Uitzenden maar!

Heb je al een narrowcasting scherm? Prima, dan gebruiken we die en heb je alleen nog maar een mediaspeler nodig.

Narrowcasting speciaal voor een bedrijf

Voor wie is narrowcasting geschikt?

Ons systeem kan bij ieder bedrijf op meerdere locaties ingezet worden. Wij hebben daarom ook veel klanten in verschillende branches. We passen onze oplossing aan op de specifieke doelgroep en behoeften van elk bedrijf. Denk hierbij aan:

 • Vastgoed & Makelaardij
 • Retail & horeca
 • Tankstations
 • Tuinbouw
 • MKB bedrijven
 • Zorg & overheidsinstellingen
 • Sportverenigingen en sportscholen

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Narrowcasting schermen

 

Trek aandacht van de voorbijganger via beeldschermen en onderscheidt je van de buurman. Met etalage TV ook wel bekend als digital signage, zorgen we ervoor dat de potentiële klant bij jou naar binnen gaat. Het high brightness scherm valt extra goed op, zelfs met de volle zon erop. In de winkel zelf kun je nog verder gaan met het uitbreiden van een positieve klantervaring. Breng jouw producten en promoties m.b.v. narrowcasting in beeld en vertel de klant over jouw bedrijf in je eigen huisstijl.

Wat zijn de voordelen van narrowcasting?

 

Digitaal communiceren met schermen biedt voordelen voor elke branche. Het verhoogt omzet, bezoekersaantallen, productsturing, imago, en verbetert de customer experience. Ook in de zorg, horeca, venues, en corporate omgeving brengt het voordelen zoals gerichte informatie, wachttijdverzachting, promotie, routing, interne communicatie, en gastvrijheid.

 • Digitaal is flexibel, snel en kostenefficiënt.
 • Vereenvoudig marketing voor meerdere landen.
 • Meetbare Return On Message (ROM).
 • Snelle Return On Investment (ROI).
 • Bespaar op drukwerk en communicatiekosten.

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze narrowcasting dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de digital signage display via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

narrowcasting
Onze 35+ tankstations zijn voorzien van verschillende narrowcasting displays van Marketing in Beeld. Via het online portal kunnen wij gemakkelijk promoties plannen en publiceren op de verschillende schermen in onze shops en bakeries. We zijn erg blij met de samenwerking en service.

Kelly van Tol

narrowcasting

Wij werken al vele jaren met Marketing in Beeld samen en zijn heel tevreden. De nieuwe 2×2 videowall geeft onze showroom en (motor) scooters nog meer beleving en attentie. Super handig dat we de beelden zelf gemakkelijk kunnen aansturen via de gebruiksvriendelijke narrowcasting software.

Tjem Tensen

narrowcasting software

Zo eenvoudig is narrowcasting..

01 Maak jouw fragment(en)
Kies de fragmenten zoals afbeeldingen, video’s, templates en widgets die jij graag in jouw afspeellijst wil zetten.
02 Maak een afspeellijst
Creëer een afspeellijst, voeg jouw favoriete fragmenten hieraan toe en zet ze op de juiste volgorde.
03 Plan jouw uitzending(en)
Stel jouw afspeellijsten op de gewenste tijden in en koppel deze aan de juiste schermen.
04 Uitzenden maar...
De uitzending is live, jouw uitzending speelt af op de schermen!

De alles-in-één narrowcasting hard- en software oplossing

Complete narrowcasting bestaat uit zowel hardware als narrowcasting software. Via de narrowcasting schermen wordt specifieke informatie en media getoond aan jouw doelgroep. Je programmeert de content via onze gebruiksvriendelijke software. Deze wordt vervolgens via een (ingebouwde) mediaspeler ontvangen en op het display getoond.

Via de narrowcasting software beheer je gemakkelijk jouw specifieke uitzendingen. In no-time heb jij spetterende content op jouw schermen draaien!

Onze handige widgets en koppelingen verversen automatisch. Zodat jij tijd bespaart en altijd een actuele programmering hebt.

Uitgebreide media planning

Handige widgets

Nieuws, weer en verkeer

 • Voetbal Primeur
 • Buienradar
 • Weersverwachting
 • NU.nl
 • AD
 • Flitsmeister & verkeersinformatie
 • NS & 9292 OV vertrektijden

Verjaardagen

Live TV

Websites

En nog veel meer…

Diverse koppelingen

Social Media

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter

Power BI (ook beveiligd)

Sharepoint

Agenda’s

Tuinbouw koppelingen

Makelaar koppelingen

Medewerker apps (Bundeling)

Solar Edge

En nog veel meer…

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Veel gestelde vragen

Hoe werkt narrowcasting?

Narrowcasting, ook wel bekend als digital signage, stelt je in staat om eenvoudig en professioneel te communiceren via TV-schermen op specifieke locaties en tijdstippen. Met behulp van ons online portal kun je eenvoudig je eigen programma samenstellen. Je kunt widgets gebruiken in onze narrowcasting software, zoals NU.NL en Buienradar, en zelfs je eigen nieuwsberichten maken voor klanten of interne communicatie. Soms worden er hele dure woorden gebruikt, hier kunt u de simpele uitleg ervan opzoeken.

Waarom narrowcasting?

Narrowcasting biedt de mogelijkheid om aandacht te trekken met bewegende beelden, 24/7 te communiceren met voorbijgangers, en je imago en uitstraling te versterken. Het is een krachtige manier om je boodschap te delen en te personaliseren voor je doelgroep.

Voor wie is narrowcasting geschikt?

Narrowcasting wordt ingezet voor steeds meer doeleinden op steeds meer plaatsen. Het wordt gebruikt voor interne communicatie bij bedrijven en instellingen. Je ziet het bij sportverenigingen in kantines, digitale menu borden in de horeca, hotel lobby’s, in wc ruimtes van luchthavens. Ook zie je steeds etalage schermen bij retailers en winkeliers. Kortom, narrowcasting is geschikt in vele situaties.

Is narrowcasting makkelijk te beheren?

Narrowcasting (van Marketing in Beeld) is zeer eenvoudig in gebruik. Via ons gemakkelijke CMS (Content Management System) stel je heel gemakkelijk je eigen TV kanaal samen. Je kan deze ook nog eens super eenvoudig koppelen aan jouw TV schermen. Zodat je de juiste content aan de juiste persoon op het juiste moment toont.

Wat heb ik nodig voor narrowcasting?

Voor narrowcasting heb je een (professioneel) beeldscherm, onze mediaspeler en een werkende internetverbinding nodig. Je kunt eenvoudig je programma samenstellen met onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software. Als je al een narrowcasting display hebt, heb je alleen nog een mediaspeler nodig.

Welke videobestanden kunnen er gebruikt worden?

Ongeveer alle reguliere video bestanden kunnen gebruikt worden. Denk daarbij aan MP4 en MOV bestanden. De bestanden kunnen het beste 1920 x 1080 aangeleverd worden. Het is zelfs mogelijk om 4K video bestanden te gebruiken.

Leveren jullie ook de narrowcasting schermen?

Ja zeker, indien gewenst leveren wij naast de narrowcasting ook de narrowcasting schermen. We werken met verschillende a-merken en bieden je de best mogelijke oplossing.

Wat kost narrowcasting?

De kosten voor narrowcasting kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal schermen, de gebruikte hardware en software, en eventuele maatwerkoplossingen. Het is het beste om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.