fbpx

Wat is narrowcasting?

Met narrowcasting communiceer je eenvoudig en professioneel via TV schermen. Via ons online portal stel je heel gemakkelijk jouw specifieke programmering samen. Gebruik de widgets in onze narrowcasting software zoals NU.NL, Buienradar en creëer jouw eigen nieuwsberichten voor klanten of interne communicatie.

Instagram koppelen? Doen we! Power BI dashboards, check! Maatwerk koppelingen? Kom maar op!
Van 1 tot +100 narrowcasting schermen, je stuurt ze allemaal gemakkelijk aan via ons narrowcasting systeem, geheel zoals jij dat wilt!

Hoe werkt narrowcasting?

Je hebt een (professioneel) scherm, onze mediaspeler en een werkende internetverbinding nodig om te narrowcasten. Log in en stel gemakkelijk jouw programmering samen. Uitzenden maar!

Heb je al een scherm? Prima, dan gebruiken we die en heb je alleen nog maar een mediaspeler nodig.

Voor wie is narrowcasting geschikt?

Narrowcasting kan bij ieder bedrijf ingezet worden. Wij hebben daarom ook veel klanten in verschillende branches. Hieronder vertellen iets meer over de specifieke toepassingen van onze schermen én software:

Vastgoed & makelaardij

Geen printwerk meer én altijd het actuele woningaanbod in de etalage? Dat kan met onze etalage TV schermen. Onze narrowcasting software koppelt makkelijk met makelaarssoftware, zoals Realworks, zodat de etalage altijd up to date is.

Retail digital signage

Het begint buiten al door voorbijgangers jouw winkel in trekken met etalage schermen. Breng de bezoekers alvast in de sfeer en laat zien wat je binnen allemaal te bieden hebt. Eenmaal binnen creëer je met instore displays de gewenste sfeer met inspirerende content. Met onze narrowcasting zet je gemakkelijk campagnes op de winkelvloer in. Denk hierbij aan specifieke marketingacties en merk opbouwende beelden.

Tankstations digital signage

Bezoekers informeren en de verkoop van in de winkels bevorderen met Point of Sale (POS) schermen. Je ziet het steeds vaker bij tankstations en bijbehorende ‘bakeries’.

Tuinbouw narrowcasting schermen

Steeds meer kwekers en toeleveranciers gebruiken digital signage in de kantine, de ontvangstruimte en/of in de productie. Wij werken met steeds meer partners samen zodat arbeid scores, klimaatdata en afzet cijfers automatisch met de medewerkers gedeeld wordt. Nieuwsgierig? Lees snel meer over de mogelijkheden van Kwekerij TV.

Horeca narrowcasting

Digital signage in restaurants, cafés of kroegen, je ziet het steeds meer. Digitale menu borden, schermen achter de bar of juist in het raam/ etalage gericht op voorbijgangers. Promoot jouw heerlijke gerechten, drankjes, het weekmenu en de activiteitenkalender. Zo maakt de Grote Markt in Den Haag met alle zeven horecabedrijven gebruik van onze digital signage.

MKB bedrijven narrowcasting

Binnen het MKB wordt digital signage steeds vaker ingezet om te communiceren met klanten, bezoekers of medewerkers. In kantoorpanden, salons, fietsenwinkels, autobedrijven en nog veel meer. Ook gebruiken steeds meer MKB bedrijven etalage schermen. Een krachtige manier om met voorbijgangers te communiceren.

Zorg narrowcasting

In de wachtruimte, bij bijvoorbeeld de (huis)arts, fysio, podoloog of mondhygiënist, is digital signage perfect te gebruiken om de bezoeker te informeren. Denk aan wachttijden, het laatste nieuws en gezondheidstips. Meer over Wachtruimte TV.

Sportverenigingen narrowcasting

Steeds meer (sport)verenigingen kiezen voor digital signage om met leden of bezoekers te communiceren. Het is de manier om ze te voorzien van de meest actuele informatie. Toon de kleedkamer- en veldindelingen bij de entree. Gebruik de kantine voor wedstrijduitslagen, competitiestanden en bar/keuken informatie. Genereer extra inkomsten door sponsors zendtijd aan te bieden.

Fitness en sportscholen

Je ziet ons bij steeds meer fitness en sportscholen. Het wordt gebruikt om te communiceren naar de leden. Zo biedt het sporters afleiding op de loopband of tijdens andere oefening. Geneer ook extra inkomsten door bedrijven zendtijd op de schermen aan te bieden.

Overheidsinstellingen en narrowcasting

Als overheidsinstelling is het belangrijk om in contact te staan met burgers en medewerkers. Narrowcasting is een ideale manier om dit te doen. Het wordt steeds vaker ingezet bij de entree, wachtruimte of in de kantine.

Etalage schermen / Narrowcasting schermen

Trek aandacht van de voorbijganger en onderscheidt je van de buurman. Met Etalage TV zorgen we dat de potentiële klant bij jou naar binnen gaat. Het high brightness scherm valt extra goed op, zelfs met de volle zon erop. In de winkel zelf kun je nog verder gaan met het uitbreiden van een positieve klantervaring. Breng jouw producten en promoties m.b.v. narrowcasting in beeld en vertel de klant over jouw bedrijf in je eigen huisstijl.

Narrowcasting voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. Liever even bellen? Bel ons op via het nummer 0174 26 69 08.

×