Binnen én buiten groots opvallen met LED displays

  • Trek aandacht met hoge kwaliteit LED schermen
  • Impact vol 24/7 communiceren
  • Versterk jouw imago en uitstraling

Opvallen met LED displays?

Val op met LED Scherm Outdoor

LED Outdoor displays zijn de perfecte oplossing voor plekken waar veel omgevingslicht is en waar het scherm last heeft van alle weersomstandigheden. Sneeuw, hitte en regen vormen geen probleem voor onze LED schermen door een speciale beschermlaag! Zo is jouw boodschap altijd met hoge kwaliteit te zien.

Ook kan je met LED veel kanten op met het formaat en de vorm van het geheel. Denk hierbij aan digitale billboards langs de snelweg en in voetbalstadions of LED schermen tegen de buitengevel van een bedrijfspand.

Steel de show met indoor LED

LED indoor displays bieden vele opties voor onder andere winkels, kantoren en zorginstellingen. Vanwege het scherpe beeld van LED schermen trek je automatisch de aandacht. Door aantrekkelijke content te tonen op de displays zorg je dat voorbijgangers en bezoekers getriggerd worden om te blijven kijken!

Indoor LED schermen worden vanaf een korte afstand bekeken. De hoge resolutie van onze LED Indoor displays creëren een scherp beeld, wat het voor voorbijgangers en bezoekers prettig maakt om naar te kijken.

De Pixel Pitch van LED

De pixel pitch, ook wel de pixelgrootte genoemd, is de afstand tussen de pixels (LED beeldpunten). De totale afmeting en de pixel pitch bepalen samen de resolutie van een LED display. De pixel pitch van LED wordt steeds kleiner en dit wordt ook steeds voordeliger.

LED schermen zijn perfect om buiten in te zetten, bij grotere kijkafstanden en bij aantrekkelijke visuele content.

LED en duurzaamheid

LED schermen kunnen ook erg duurzaam zijn. LED schermen bestaan uit verschillende oppervlakken. Deze vormen één groot oppervlak. Als één paneel kapot gaat, hoeft alleen dit ene paneel vervangen te worden en niet meteen het hele scherm. Dat is nog eens duurzaam!

De voordelen van (outdoor) LED Schermen

  • Je trekt groots de aandacht met (bewegende) beelden
  • Makkelijk te onderhouden en repareren
  • Hoge felheid en lichtsterkte
  • Hogere helderheid dan LCD schermen
  • Flexibel in te richten

De perfecte boodschap op het juiste moment…

Trek de aandacht met LED outdoor schermen

LED reclame inzetten om groots op te vallen in jouw regio? Dat kan met onze LED Outdoor schermen! Wanneer je LED schermen gebruikt op gebouwen en op straat, ben je zichtbaar en val je ongetwijfeld op.

Je kunt enorm veel mensen bereiken binnen jouw doelgroep. Dat komt door de goede zichtbaarheid van een LED scherm van Marketing in Beeld.

LED displays of een videowall?

Als je een groot vergaderscherm wilt waarbij mensen ook van dichtbij goed mee kunnen lezen, kies dan voor een videowall met LCD schermen. Tot 75 of 86 inch is LCD een betere optie, maar vanaf 86 inch wordt LED interessant.

Ondanks dat LED steeds voordeliger wordt en de pixel pitch steeds kleiner, kan LED nog een te hoge investering zijn voor jouw bedrijf.

Dan is een videowall een perfect alternatief!

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.
Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?