Professionele narrowcasting in de zorg

 • Ziekenhuizen
 • Huisartsenpraktijken
 • Fysiotherapeuten
 • Podologen
 • Tandartsen
 • Andere zorgverleners

Narrowcasting in de zorg

Narrowcasting voor de zorg is een steeds belangrijker communicatiemiddel in deze cruciale sector. Met narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, informeer en entertain je de patiënten en bezoekers van je zorginstelling doorlopend en effectief.

Narrowcasting in de zorg, wat is dat?

Veel bedrijven en organisaties gebruiken narrowcasting als moderne marketingstrategie. Via professionele beeldschermen brengen ze hun boodschap over aan een specifieke doelgroep. In de zorgsector is narrowcasting een krachtige manier om patiënten en bezoekers een positieve ervaring te bieden.

Een belangrijke toepassing van narrowcasting in de zorg is als bewegwijzering, ook wel wayfinding. Schermen trekken meer aandacht dan bordjes. Zo helpen ze bezoekers om sneller de weg te vinden. En is er sprake van een verbouwing of wisselende indeling? Dan is het met onze gebruiksvriendelijke software eenvoudig om de looproutes (tijdelijk) aan te passen.

 

In de praktijk

Narrowcasting heeft een toegevoegde waarde voor onder andere ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten, podologen, tandartsen en andere zorgverleners.

Via de beeldschermen verstrek je patiënten praktische informatie en nieuws over de zorginstelling. Denk daarbij aan wachttijden, volgnummers, namen van aanwezige behandelaars, openingstijden van afdelingen en informatie over de dichtstbijzijnde apotheek.

Narrowcasting is ook een geweldige tool om entertainment te bieden en zo de beleving van wachttijden voor patiënten prettiger te maken. Door het afspelen van bijvoorbeeld filmpjes, nieuwsberichten en muziekvideo’s op de digitale beeldschermen, vermaken patiënten zich terwijl ze wachten op hun afspraak of behandeling.

 • Informeer & entertain
 • Doorlopend & effectief
 • Biedt patiënten en bezoeker een positieve ervaring

De voordelen van narrowcasting in de zorg

 • Je trekt de aandacht met bewegende beelden
 • Je nodigt mensen uit om bij jou naar binnen te komen
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren
 • Creëer een sfeer die past bij jouw bedrijf

Hoe werkt narrowcasting in de zorg?

Stel je eigen uitzending samen

Onze narrowcasting software biedt allerlei mogelijkheden voor zorginstellingen. Personaliseer je communicatie en laat precies de informatie zien die relevant is voor jouw bezoekers.

Naast het afspelen van je eigen content biedt onze software de mogelijkheid om standaard widgets te laten zien. Deel fragmenten van Thuisarts.nl, stel bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws, weer en verkeer en speel ander entertainment af. En dat allemaal in de eigen huisstijl.

 • Wachttijden
 • Volgnummersysteem
 • Thuisarts.nl widget
 • Laatste nieuws
0+ Dynamische templates
0+ Jaar ervaring
0+ Tevreden klanten

Start ook met narrowcasting!

Via de online portal kun je gemakkelijk zelf de content creëren die vervolgens uitgezonden wordt via de narrowcasting schermen. Goede narrowcasting valt of staat met de juiste content. Wil jij graag aantrekkelijke beelden laten zien op jouw displays? Wij kunnen de productie van content uit handen nemen.

We leveren de content natuurlijk altijd op in jouw huisstijl en met de gewenste filters. Wil je extra opvallen? Wissel het volgnummersysteem dan af met andere content. Stel jezelf voor, toon belangrijk zorgnieuws of ga helemaal out of the box met een super origineel idee! Wij helpen je graag met het bedenken en/of maken hiervan. 

Wil je narrowcasting toevoegen aan de communicatiestromen van jouw praktijk of zorginstelling? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij begeleiden je in het totale proces, van de eerste oriëntatie tot aan de installatie en uitleg.

Start met beeldschermcommunicatie en je medewerkers kunnen zich weer focussen op waar ze goed in zijn: bezoekers en patiënten optimaal van dienst zijn.

 • Ultra High Brightness video’s en afbeeldingen
 • Altijd zichtbaar, zelfs met volle zon op het scherm
 • Stuur eenvoudig 1 tot 100+ schermen op verschillende locaties aan

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?