Aangenaam kennis te maken!

Wij stellen ons graag even aan je voor.

Wij zijn Marketing in Beeld en helpen onze klanten met beeldschermcommunicatie. Impact maken, via gebruiksvriendelijke narrowcasting.

Dit doen we met veel toewijding en plezier. Hopelijk kunnen we met jou ook leuke projecten oppakken…

All eyes
on you!

Voor ons ben jij als klant de belangrijkste! Als jij succesvol bent, meer verkoopt, beter communiceert, tevreden medewerkers hebt, dan zijn wij dat ook. Als wij hierbij kunnen bijdragen met onze high-end narrowcasting, dan al helemaal! Dit doen wij al meer dan 10 jaar, bij bedrijven door heel Nederland en daarbuiten.

0+ Tevreden klanten
0+ Dynamische templates
0+ Koppelingen

Waarom Marketing in Beeld?

De combinatie van vele elementen maken Marketing in beeld uniek. Denk aan goede service, persoonlijk contact en kwaliteit van onze oplossingen. Een van de belangrijkste speerpunten in onze dienstverlening is de gebruiksvriendelijkheid van onze narrowcasting. Daarnaast blinken we uit in ‘standaard-maatwerk’, kan niet bestaat niet en koppelen is onze tweede natuur.

Top kwaliteit

Gebruiksvriendelijke en stabiele narrowcasting is de basis van onze dienstverlening. Onze ontwikkelaars zijn dag in, dag uit bezig met het optimaliseren en verbeteren van de narrowcasting.  Op gebied van hardware werken we uitsluitend met A-merken waarbij we vaak standaard 3 jaar garantie aanbieden.

User Experience (UX)

Wij ontwikkelen onze narrowcasting software voor een brede doelgroep. Iedere medewerker van een bedrijf moet er mee kunnen werken. Zowel IT’ers, marketeers als receptionisten. De basis is voor iedereen eenvoudig in gebruik en voor de ‘specialisten’ zijn er handige extra features beschikbaar.

De beste service

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo veel mogelijk uit onze software halen én zich goed begrepen en geholpen voelen. We geven daarom producttrainingen, zodat klanten alle ‘ins en outs’ van de software leren kennen. Ook na het ‘live gaan’ staat ons support team klaar voor jou!

Standaard-maatwerk

Onze narrowcasting wordt dagelijks gebruikt door meer dan 1000 bedrijven. Er zijn veel features die voor een grote groep klanten waardevol zijn. Soms is er toch nog een specifieke wens, dan maken we een oplossing op maat. Geheel op wens van de klant. Zo bieden we iedere klant de best mogelijke oplossing.