fbpx

Onafhankelijke narrowcasting specialist

Marketing in Beeld is een onafhankelijke narrowcasting & digital signage specialist. Voor iedere situatie creëren wij de perfecte oplossing.

Sinds 2013 doen wij dit voor een diverse klantengroep. Denk aan MKB bedrijven, makelaars, retail en horeca, corporate bedrijven, supermarkten en (semi)overheid. Dit begon in Zuid-Holland maar inmiddels leveren wij onze narrowcasting / digital signage oplossingen door heel Nederland en België.

Tuinbouw roots

Onze roots liggen in het Westland, vandaar dat wij ook een branche specifieke oplossing hebben voor telers. Wij koppelen hierbij met diverse software leveranciers zoals Nitea, Ridder, Let’s Grow.com en LinkThings Analytics.

Creatieve narrowcasting concepten

Marketing in Beeld is altijd opzoek naar nieuwe creatieve concepten. Denk daarbij aan maatwerkoplossingen met touch displays, koppelingen met bedrijfssystemen, het opzetten van reclame platforms en nieuwe niche producten zoals WC-TV.

Wij zijn een ambitieus digital signage bedrijf en krijgen een kick om steeds weer nieuwe concepten en innovaties te vermarkten. Uiteraard ligt de klantvraag / uitdading hieraan ten grondslag!

Jouw uitdaging oplossen met narrowcasting?

Neem via onderstaand contactformulier gerust contact met ons op (of bel :-)). Wij gaan graag in gesprek om tot de juiste narrowcasting oplossing voor jouw bedrijf te komen!

× Stel een vraag via Whatsapp!