fbpx

Narrowcasting & digital signage specialist

Marketing in Beeld is een onafhankelijke narrowcasting & digital signage specialist. Voor iedere situatie creëren wij de perfecte oplossing.

Sinds 2013 doen wij dit voor een diverse klantengroep. Denk aan MKB bedrijven, makelaars, retail, horeca, corporate bedrijven, supermarkten en (semi)overheid. Wij leveren onze narrowcasting / digital signage oplossingen door heel Nederland en België.

Team in Beeld

Dennis en Ilse zijn de gezichten achter Marketing in Beeld en werken nauw samen met de teams (development, support en installatie) en diverse partners.

Team Development

Team Development bestaat uit een aantal software developers die continu aan onze narrowcasting software doorontwikkelen. Zij maken koppelingen met externe systemen, ontwikkelen nieuwe widgets en zorgen ervoor dat het systeem continu verbeterd wordt.

Support en Installatie

Team support en installatie zorgt voor de uitrol van nieuwe projecten én de ondersteuning bestaande klanten. Rob is onze allround support medewerker, Casper verzorgt de support rondom nieuwe widgets en Kevin is dé AV specialist met jarenlange ervaring in diverse projecten.

Tuinbouw roots

Onze roots liggen in het Westland, vandaar dat wij ook een branche specifieke oplossing hebben voor telers. Wij koppelen hierbij met diverse software leveranciers zoals Nitea, Ridder, Let’s Grow.com en LinkThings Analytics.

Creatieve narrowcasting concepten

Marketing in Beeld is altijd opzoek naar nieuwe creatieve concepten. Denk daarbij aan maatwerkoplossingen met touch displays, koppelingen met bedrijfssystemen, nieuwe niche producten zoals Lift TV & WC-TV.

Aan de slag met narrowcasting?

Neem via onderstaand contactformulier gerust contact met ons op (of bel :-)). Wij gaan graag in gesprek om tot de juiste narrowcasting oplossing voor jouw bedrijf te komen!

×