Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Al enige tijd worden de Ajax-spelers gekleed door Replay. Sinds een aantal maanden is de Ajax x Replay-collectie ontworpen voor het grote publiek. Zowel de Amsterdamse Andreas-kruizen als het Ajax-logo komen terug in de kraag, buttons of elders op de kleding-items. Om de bekendheid en verkoop van de nieuwe collectie te boosten is een pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam opgezet. Wij mochten de stand aankleden met één van onze displays en narrowcasting.

Ajax x Replay pop-up store @Bijenkorf Amsterdam

Sfeer creëren en aandacht trekken

Op het display in het midden van de pop-up store werden mooie campagne beelden van de Ajax x Replay getoond. De collectie, gedragen door diverse Ajax spelers, trekt op een nette manier de aandacht van shop bezoekers én geeft de gehele stand een toffe uitstraling.

Ajax x Replay pop-up store @Bijenkorf Amsterdam

Display & narrowcasting verhuur

Het huren van een display in combinatie met onze narrowcasting biedt een aantal voordelen. Uiteraard werkt een narrowcasting scherm sfeer verhogend, trekt het de aandacht en kan het 24/7 jouw verhaal vertellen. Maar technisch gezien zijn er meer voordelen…

Zo kan je een scherm op diverse tijden automatisch in-en uitschakelen. Super handig natuurlijk, je hoeft hier als huurder niet langer over na te denken. Het scherm staat altijd op het juiste moment aan. Een ander groot voordeel van narrowcasting is het beheer van meerdere programmeringen op verschillende tijdstippen. Heel fijn als je op een later tijdstip tijdens de verhuur de programmering aan wil passen. Remote natuurlijk, zodat je er niet helemaal langs hoeft te gaan.

Uiteraard speelt gemak ook een grote rol. Wij bezorgen de apparatuur, installeren deze (indien gewenst) en halen na afloop alles weer op. Niet de lasten en wel de lusten.. En dat tegen een vriendelijke prijs! Mooi toch?!

Ajax x Replay pop-up store @Bijenkorf Amsterdam

Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

Samenwerking Marketing in Beeld – LinkThings

Samenwerking Marketing in Beeld – LinkThings

Op 31 juli zijn Marketing in Beeld en LinkThings een samenwerking aangegaan. Gezamenlijk is er ...
Vacatures (binnenkort) te zien door heel het Westland!

Vacatures (binnenkort) te zien door heel het Westland!

Marketing in Beeld gaat de samenwerking aan met WestlandseBanen. Met de samenwerking kunnen ...
Maatwerk narrowcasting voor jouw bedrijf?

Maatwerk narrowcasting voor jouw bedrijf?

De standaard narrowcasting & digital signage software die wij leveren heeft veel in zich. De ...