De ultieme

horeca beleving

via narrowcasting 

 

 • Aantrekkelijke menupresentatie
 • Digitale menuborden en prijslijsten
 • Verwelkom en informeer bezoekers
 • Trek aandacht met bewegende beelden

Narrowcasting in de horeca

Narrowcasting inzetten in de horeca

In deze branche waar alles draait om gastvrijheid en de ervaring van de gast, wil je er alles aan doen dat je voldoet aan de wensen. Snelle service, producten van hoge kwaliteit, een gast met een brede glimlach. Als horecaondernemer wil je het allemaal. Met behulp van TV schermen is dit allemaal mogelijk!

Breng bezoekers via de displays op de hoogte van acties en geef een ‘kijkje in de keuken’. Laat ze sneller beslissen door het zien van de displays of zet ze aan tot impulsaankopen.

Enkele toepassingen :

 • Digitale menuborden (MenuTV)
 • Wayfinding
 • Acties en aanbiedingen
 • En nog véél meer!

Laagdrempelige narrowcasting dé oplossing voor meer gastvrijheid

Narrowcasting, ook wel digital signage, is een laagdrempelige manier van communiceren die je steeds meer ziet in restaurants, hotels, lunchrooms, koffiebars en cafés.

Wayfinding (bewegwijzering) in een hotel, het weekmenu in een restaurant, de activiteitenkalender van een kroeg of aangepaste openingstijden. Alles kan digitaal!

Digitale menuborden, schermen achter de bar of juist in de etalage gericht op voorbijgangers. Promoot jouw heerlijke gerechten, drankjes, het weekmenu en de activiteitenkalender via tv schermen.

Vele mogelijkheden en toepassingen met narrowcasting voor horeca

De mogelijkheden en toepassingen van narrowcasting zijn enorm veelzijdig, net zoals de horeca branche. Van een klein café tot aan een grote bioscoop, voor elke situatie bieden wij een gepaste narrowcasting oplossing.

Een restaurant kan via digital signage gasten informeren over bijvoorbeeld het menu, activiteiten, acties en prijzen. Een hotel kan digital signage dan weer gebruiken om de wachttijd in de lobby te verminderen en te verzachten of informatie te geven over aanwezige faciliteiten.

 • Verwelkom gasten
 • Informeer over aanbiedingen en acties
 • Creëer interactie
 • Speel in op het moment van de dag
 • Effectief communiceren met gasten

De voordelen van narrowcasting in de horeca

 • Stimuleert impulsaankopen
 • Je trekt de aandacht met bewegende beelden
 • Je nodigt mensen uit om bij jou naar binnen te komen
 • Met één druk op de knop toon je nieuwe uitingen
 • Hoge resolutie, hoge helderheid en levendige kleuren
 • Creëer een sfeer die past bij jouw bedrijf

De perfecte boodschap op het juiste moment…

Voordelen van narrowcasting in de horeca

Communiceren via digitale beeldschermen in de horeca lijkt tegenwoordig haast onmisbaar! De inzet van narrowcasting brengt voor jou als horeca ondernemer meerdere voordelen met zich mee. Door de opvallende schermen komen acties en aanbiedingen meer onder de aandacht van je gasten waardoor je de omzet stimuleert.

Vermaak je bezoekers tijdens het wachten, creëer extra sfeer en beleving in jouw horeca onderneming. Bespaar tijd en geld door narrowcasting in te zetten en zo je menukaart te tonen. Zoveel mogelijk digitaal en minder geld uitgeven aan printmedia!

0+ Dynamische templates
0+ Jaar ervaring
0+ Tevreden klanten

Menu TV: de digitale menukaart

Menu TV, digitale menuborden, is een enorme verbetering ten opzichte van de normale menulijsten. Met Menu TV breng je gasten op de hoogte van het wisselende menu en specials. Met onze narrowcasting zijn wijzigingen in het menu gemakkelijk door te voeren en direct zichtbaar op de displays!

Lijkt narrowcasting je interessant voor jouw horecaonderneming? Neem dan direct contact met ons op en we geven je een passend advies. Wij voorzien jouw horecagelegenheid van een complete en passende narrowcasting-oplossing. Van advies tot installatie, inclusief software en hardware.

Wij brengen je etalage en zaak tot leven met aantrekkelijke, bewegende en haarscherpe beelden. Afgespeeld op professionele narrowcasting schermen die altijd zichtbaar zijn.

En uiteraard blijven we ook na installatie altijd beschikbaar voor technische hulp en advies als je ergens niet uitkomt.

 • Ultra High Brightness video’s en afbeeldingen
 • Altijd zichtbaar, zelfs met volle zon op het scherm
 • Stuur eenvoudig 1 tot 100+ schermen op verschillende locaties aan

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?