Hoe narrowcasting de interne communicatie verbetert

 • Verwelkom bezoekers
 • Nieuwe bedrijfsplannen delen
 • Nieuwe medewerkers introduceren
 • Successen delen
 • Procesveranderingen communiceren

Narrowcasting voor interne communicatie

Narrowcasting voor jouw organisatie

Narrowcasting wordt ook wel digital signage genoemd en is dé oplossing voor jouw interne communicatie. Hierbij informeer je medewerkers eenvoudig over belangrijke gerichte zaken via de narrowcasting schermen. In tegenstelling tot broadcasting wat voor een zo groot mogelijk publiek is bedoelt. Door narrowcasting schermen op te hangen in je bedrijf kunnen medewerkers op een effectieve manier op de hoogte worden gehouden.

Dit kan bijvoorbeeld bij de koffiecorner, werkplaats, bedrijfskantine of hoofdingang. Dit draagt bij aan het ‘wij-gevoel’ binnen je bedrijf!

De informatie die wordt uitgezonden kan gerangschikt worden op bijvoorbeeld afdelingsniveau.

Optimaliseer interne communicatie met narrowcasting

Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw werknemers te betrekken bij de voortgang van jouw bedrijf en om de interne communicatie te verbeteren door middel van narrowcasting. Toon interessante KPI’s, breng de bedrijfsfilosofie in beeld en laat de activiteiten kalender zien.

Mix bedrijfsinformatie met leuke widgets zoals het weerbericht en sportnieuws. Zo wordt jouw bedrijfsuitzending leuk en interessant om naar te kijken.

Heb je een bedrijfskantine met catering? Toon dan via menuschermen het menu van de dag. Dit is pas een kleine selectie uit de vele mogelijkheden die wij bieden voor de interne communicatie en wij inspireren je graag persoonlijk over alle opties!

narrowcasting voor de interne communicatie

Narrowcasting tips voor de interne communicatie

 

Wil je effectief communiceren naar je medewerkers? Met onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software stel je moeiteloos je eigen uitzending samen.

Naast het strategisch plaatsen van de schermen is ook de content van cruciaal belang voor het succes van je narrowcasting oplossing.

 • Personeelsverjaardagen
 • Interne vacatures
 • Sales Targets
 • Evenementen

Voorbeelden van interne communicatie in narrowcasting

 • Deel bedrijfsnieuws en updates
 • Toon belangrijke deadlines en mijlpalen
 • Herinner aan interne trainingen en ontwikkelingsprogramma’s
 • Communiceer je bedrijfswaarde
 • Presenteer interne enquêtes en polls

De perfecte boodschap via 
narrowcasting schermen…

Alle schermen vanuit één punt aansturen

De hele uitzending kan volledig worden aangepast op de huisstijl van jouw bedrijf. Dit wordt allemaal automatisch gepresenteerd vanaf één centraal punt. Via de gebruiksvriendelijke software kun je alle schermen aansturen en beheren.

In de ochtend een andere uitzending dan in de middag? Geen probleem!
Geef een fragment een eindtijd zodat deze automatisch afloopt. Super handig en tijdsbesparend!

Narrowcasting geschikt voor jouw branche?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.
Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?