Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

Ontdek de kracht van onze narrowcasting software tijdens onze interactieve demo, waar we alle voordelen en mogelijkheden van narrowcasting onthullen. Krijg antwoorden op al je vragen en experimenteer met een gratis narrowcasting demo account voor twee weken om de volledige ervaring te beleven.

Wat je kunt verwachten tijdens de gratis narrowcasting versie:

Een uitgebreide uitleg en gratis demonstratie van onze narrowcasting demo

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis narrowcasting demo account om twee weken lang de gratis narrowcasting software te testen

Ontdek de kracht van social media en digital signage in één geïntegreerd platform.

Gratis Narrowcasting uitproberen voor 2 weken

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze narrowcasting dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de digital signage display via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

narrowcasting
Onze 35+ tankstations zijn voorzien van verschillende narrowcasting displays van Marketing in Beeld. Via het online portal kunnen wij gemakkelijk promoties plannen en publiceren op de verschillende schermen in onze shops en bakeries. We zijn erg blij met de samenwerking en service.

Kelly van Tol

narrowcasting

Wij werken al vele jaren met Marketing in Beeld samen en zijn heel tevreden. De nieuwe 2×2 videowall geeft onze showroom en (motor) scooters nog meer beleving en attentie. Super handig dat we de beelden zelf gemakkelijk kunnen aansturen via de gebruiksvriendelijke narrowcasting software.

Tjem Tensen

narrowcasting software