Professionele narrowcasting voor jouw bedrijf?

Visueel aantrekkelijk communiceren met bezoekers & medewerkers

Beheer je schermen op afstand via ons online portal

Van 1 tot 100+ displays

Alles-in-één oplossing: hardware & software

Zo eenvoudig is het…

01 Maak jouw fragment(en)
Kies de fragmenten zoals afbeeldingen, video’s, templates en widgets die jij graag in jouw afspeellijst wil zetten.
02 Maak een afspeellijst
Creëer een afspeellijst, voeg jouw favoriete fragmenten hieraan toe en zet ze op de juiste volgorde.
03 Plan jouw uitzending(en)
Stel jouw afspeellijsten op de gewenste tijden in en koppel deze aan de juiste schermen.
04 Uitzenden maar...
De uitzending is live, jouw uitzending speelt af op de schermen!

De alles-in-één narrowcasting hard- en software oplossing

Complete narrowcasting bestaat uit zowel hardware als narrowcasting software. Via de narrowcasting schermen wordt specifieke informatie en media getoond aan jouw doelgroep. Je programmeert de content via onze gebruiksvriendelijke software. Deze wordt vervolgens via een (ingebouwde) mediaspeler ontvangen en op het display getoond.

Via de narrowcasting software beheer je gemakkelijk jouw specifieke uitzendingen. In no-time heb jij spetterende content op jouw schermen draaien!

Onze handige widgets en koppelingen verversen automatisch. Zodat jij tijd bespaart en altijd een actuele programmering hebt.

Uitgebreide media planning

Handige widgets

Nieuws, weer en verkeer

  • Voetbal Primeur
  • Buienradar
  • Weersverwachting
  • NU.nl
  • AD
  • Flitsmeister & verkeersinformatie
  • NS & 9292 OV vertrektijden

Verjaardagen

Live TV

Websites

En nog veel meer…

Diverse koppelingen

Social Media

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Power BI (ook beveiligd)

Sharepoint

Agenda’s

Tuinbouw koppelingen

Makelaar koppelingen

Medewerker apps (Bundeling)

Solar Edge

En nog veel meer…

Narrowcasting in de praktijk

De mogelijkheden van narrowcasting zijn eindeloos.
Benieuwd naar de mogelijkheden en verschillende toepassingen? Kijk dan snel verder!

Eindeloze integratie mogelijkheden

Eindeloze integratie mogelijkheden

Wij geloven in de kracht van koppelingen en hebben er al heel wat gemaakt. Koppelingen besparen tijd, verminderen fouten, zorgen voor meer efficiëntie en geven nog meer narrowcasting gemak.

We hebben integraties met Azure, Dynamics, Power BI, Sharepoint, Facebook, Instagram, Bundeling, Solar Edge, RealWorks, Pyber, Kolibri, TopDesk en diverse andere branche specifieke narrowcasting software.

Staat het softwarepakket waar jij mee wil koppelen hier niet bij? Dan integreren we graag op maat!

High-end narrowcasting voor jouw branche

All eyes
on you!

Voor ons ben jij als klant de belangrijkste! Als jij succesvol bent, meer verkoopt, beter communiceert, tevreden medewerkers hebt, dan zijn wij dat ook. Als wij hierbij kunnen bijdragen met onze high-end narrowcasting, dan al helemaal! Dit doen wij al meer dan 10 jaar, bij bedrijven door heel Nederland en daarbuiten.

0+ Tevreden klanten
0+ Dynamische templates
0+ Koppelingen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze narrowcasting dienstverlening ervaren.

Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de digital signage display via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

narrowcasting
Onze 35+ tankstations zijn voorzien van verschillende narrowcasting displays van Marketing in Beeld. Via het online portal kunnen wij gemakkelijk promoties plannen en publiceren op de verschillende schermen in onze shops en bakeries. We zijn erg blij met de samenwerking en service.

Kelly van Tol

narrowcasting

Wij werken al vele jaren met Marketing in Beeld samen en zijn heel tevreden. De nieuwe 2×2 videowall geeft onze showroom en (motor) scooters nog meer beleving en attentie. Super handig dat we de beelden zelf gemakkelijk kunnen aansturen via de gebruiksvriendelijke narrowcasting software.

Tjem Tensen

narrowcasting software

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Veel gestelde vragen

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting wordt ook digital signage of digital out of home (DOOH) genoemd. Het is het tegenovergestelde van broadcasting. Via tv schermen of andere displays wordt er gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Denk aan het communiceren van aanbiedingen of productinformatie naar klanten in winkels, restaurant, bars, in wachtruimtes bij huisartsen, in het ziekenhuis of het openbaar vervoer. Je ziet narrowcasting steeds vaker ingezet worden in verschillende soorten toepassingen.

Hoe werkt narrowcasting?

Narrowcasting werkt via de combinatie van een softwareoplossing (portal) met hardware (tv scherm en mediaspeler). In de software stel je gemakkelijk jouw eigen programmering samen. Deze programmering wordt vervolgens naar de hardware (mediaspeler) gestuurd. Soms zit de mediaspeler in het display ingebouwd. Je kan meerdere programmeringen instellen en verschillende mediaspelers/ displays tegelijkertijd aansturen.

Voor wie is narrowcasting geschikt?

Narrowcasting wordt ingezet voor steeds meer doeleinden op steeds meer plaatsen. Het wordt gebruikt voor interne communicatie bij bedrijven en instellingen. Je ziet het bij sportverenigingen in kantines, digitale menu borden in de horeca, hotel lobby’s, in wc ruimtes van luchthavens. Ook zie je steeds etalage schermen bij retailers en winkeliers. Kortom, narrowcasting is geschikt in vele situaties.

Is narrowcasting makkelijk te beheren?

Narrowcasting (van Marketing in Beeld) is zeer eenvoudig in gebruik. Via ons gemakkelijke CMS (Content Management System) stel je heel gemakkelijk je eigen TV kanaal samen. Je kan deze ook nog eens super eenvoudig koppelen aan jouw TV schermen. Zodat je de juiste content aan de juiste persoon op het juiste moment toont.

Leveren jullie in heel Nederland?

Ja zeker, wij bedienen klanten in alle provincies en ook steeds vaker in het buitenland. 

Welke videobestanden kunnen er gebruikt worden?

Ongeveer alle reguliere video bestanden kunnen gebruikt worden. Denk daarbij aan MP4 en MOV bestanden. De bestanden kunnen het beste 1920 x 1080 aangeleverd worden. Het is zelfs mogelijk om 4K video bestanden te gebruiken.

Leveren jullie ook de displays?

Ja zeker, indien gewenst leveren wij naast de narrowcasting ook de schermen. We werken met verschillende a-merken en bieden je de best mogelijke oplossing.

Kunnen jullie de schermen ook installeren?

Ja zeker, wij kunnen de installatie van de schermen ook voor je uitvoeren. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van displays in verschillende situaties. We voeren de installatie netjes uit en geven je ook nog een goede training.