fbpx

De standaard narrowcasting & digital signage software die wij leveren heeft veel in zich. De gebruiker stelt gemakkelijk zijn of haar gewenste afspeellijst in. O.a. met fragmenten van NU.nl, Buienradar, AD.nl, Voetbal International, eigen afbeeldingen & video’s en social media fragmenten (Instagram, LinkedIn, Twitter, Facebook). Bedrijfsinformatie zoals arbeidsprestaties, verkoop en productie cijfers en andere KPI’s tonen? Geen probleem, met de standaard Power BI (business intelligence) integratie.

Specifieke wensen voor uw situatie?

Voor speciale narrowcasting oplossingen draaien wij onze hand niet om. Een koppeling met uw ERP systeem om gegevens te tonen? Templates speciaal ontwikkeld in uw eigen huisstijl? Of op zoek naar een andere maatwerk oplossing? Wij helpen u graag!

In de afgelopen jaren hebben wij al diverse maatwerk oplossingen voor klanten ontwikkeld. Denk daarbij aan het tonen van het actuele woning aanbod voor Makelaars. Een live koppeling met makelaarssoftware zoals RealWorks in de huisstijl van de makelaar. Daarnaast maakten we een welkoms widget voor de entree/showroom van de VTM Groep , een  IT/Telecom dienstverlener. Bezoeker worden bij binnenkomst geautomatiseerd welkom geheten via het TV scherm in de entree.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan gerust een contact op, wij spreken de mogenlijheden graag met u door!

×