Versterk je merk

met interactieve narrowcasting

 • Verhoogde engagement
 • Real-time informatie
 • Versterkte merkbeleving
 • Naadloze integratie

Interactieve narrowcasting

Narrowcasting scherm in de Uithof door de narrowcasting expert marketing in beeld!

Versterk je merk met digital signage

 

Breng je merk tot leven met interactieve narrowcasting van Marketing in Beeld. Maak moeiteloos verbinding met je publiek door real-time je aanbiedingen en nieuws te delen, allemaal in jouw unieke stijl. Onze digital signage software maakt je boodschap persoonlijker en stimuleert interactie via sociale media, waardoor je klanten niet alleen ziet en hoort, maar ze ook echt betrekt.

Met Marketing in Beeld is het helder, eenvoudig en altijd effectief!

Onze narrowcasting software: Biedt flexibiliteit en maatwerk

 

Onze software voor interactieve narrowcasting is het hart van onze narrowcasting oplossingen. Het stelt je in staat om dynamische content te creëren die perfect aansluit bij jouw huisstijl en communicatiedoelstellingen. Of je nu de laatste aanbiedingen wilt delen, klanten wilt informeren over nieuwe producten, of bezoekers wilt betrekken bij je sociale media campagnes, onze software maakt het mogelijk.

Bij Marketing in Beeld staan we klaar om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde interactieve narrowcasting oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw communicatie kunnen transformeren met de kracht van digital signage.

 

narrowcasting voor de interne communicatie

Interactieve narrowcasting in lijn met jouw huisstijl

 

Wij begrijpen het belang van merkconsistentie. Daarom zorgen we ervoor dat al onze interactieve narrowcasting oplossingen volledig kunnen worden aangepast aan jouw huisstijl. Van kleurenschema’s en lettertypen tot logo-integratie, wij zorgen ervoor dat jouw digital signage naadloos aansluit bij je merkidentiteit.

 • Interactieve beleving
 • Gepersonaliseerde content
 • Merkconsistentie
 • Gebruikersgemak

Voorbeelden van interactieve  narrowcasting

 • Interactieve wegwijzers
 • Product explorers
 • Feedback stations
 • Educatieve games
 • Social media hubs

De perfecte boodschap via
narrowcasting schermen…

Alle schermen vanuit één punt aansturen

De hele uitzending kan volledig worden aangepast op de huisstijl van jouw bedrijf. Dit wordt allemaal automatisch gepresenteerd vanaf één centraal punt. Via de gebruiksvriendelijke software kun je alle schermen aansturen en beheren.

In de ochtend een andere uitzending dan in de middag? Geen probleem!
Geef een fragment een eindtijd zodat deze automatisch afloopt. Super handig en tijdsbesparend!

Narrowcasting toepassingen voor elke branche

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord

U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

Een aantal showcases van referenties en succesklanten

Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.
Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

Leo van den Assem

Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

Stefan Driehuijs

Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

Paul Rats

Meer inspiratie?