Narrowcasting hardware

   • Ononderbroken communicatie, dag en nacht
   • Versterk merkbeleving en uitstraling
   • Naadloze integratie met bestaande systemen voor gestroomlijnde communicatie

     De kracht achter jouw boodschap

     Wat is narrowcasting hardware?

      

     Narrowcasting hardware vormt de ruggengraat van digitale communicatie, de essentiële apparatuur die jouw narrowcasting content tot leven brengt op de schermen. Dit zijn gespecialiseerde apparaten ontworpen voor het consistent en helder tonen van boodschappen via jouw narrowcasting schermen. Ze ondersteunen een onafgebroken werking en zijn eenvoudig te beheren, wat ze onmisbaar maakt voor het effectief overbrengen van je visuele boodschap!

     Hoe werkt onze narrowcasting hardware?

      

     Een narrowcasting mediaspeler ook wel een digital signage player genoemd stuurt de digitale content (zoals afbeeldingen, video’s, social media updates of webpagina’s) naar het aangesloten scherm.

     Je kunt de narrowcasting content op afstand beheren en bijwerken, wat zorgt voor maximale flexibiliteit en actualiteit. De hardware is ontworpen om 24/7 te draaien, met minimale onderhoudsvereisten, en ondersteunt vaak full HD of zelfs 4K-resoluties voor een scherpe en dynamische contentweergave.

     Narrowcasting Voordelen

     Heb je al een scherm?

      

     Als je al een scherm hebt, is het toevoegen van narrowcasting een kwestie van de juiste mediaspeler hardware kiezen. Deze compacte apparaten zijn eenvoudig te installeren en te koppelen aan je bestaande scherm, waardoor je snel en efficiënt kunt starten met het uitzenden van jouw content. Sommige mediaspelers kunnen zelfs rechtstreeks vanaf een USB-stick of externe harde schijf content afspelen, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt in hoe je jouw boodschap wilt gebruiken.

     Bij Marketing in Beeld bieden we een breed scala aan narrowcasting hardware en mediaspelers die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Van eenvoudige plug-and-play oplossingen tot geavanceerde systemen voor complexe toepassingen, wij hebben de technologie in huis om jouw boodschap kracht bij te zetten. Bovendien zorgen

     Regelmatige narrowcasting software updates zorgen ervoor dat jouw systeem altijd up-to-date is!

     Narrowcasting hardware geschikt voor jouw branche?

     Benieuwd naar de mogelijkheden?
     Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

     "*" geeft vereiste velden aan

     Akkoord

     U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

     In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

     Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

     Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

     Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

     Een aantal showcases van referenties en succesklanten

     Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

     Wat klanten over ons zeggen

     Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

     Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

     Leo van den Assem

     Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

     Stefan Driehuijs

     Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

     Paul Rats

     Meer inspiratie?