Narrowcasting software

   • Snel en gebruiksvriendelijke software
   • Professionele presentatie
   • Beheer je narrowcasting schermen op afstand
   • Plan content in

     De motor achter jouw digitale communicatie

     Wat is Narrowcasting software?

      

     Narrowcasting software, ook bekend als reclame scherm software of, digital signage software of een narrowcasting programma, is een digitaal platform waarmee je content kunt beheren en distribueren naar één of meerdere narrowcasting schermen.

     Of het nu gaat om het tonen van aanbiedingen in een winkel, het delen van bedrijfsinformatie in een kantoor, of het weergeven van het menu in een restaurant, narrowcasting software maakt het mogelijk!

     Hoe werkt de software?

      

     Met narrowcasting software kun je op een centrale locatie narrowcasting content creëren, plannen en publiceren.

     Deze content wordt vervolgens via het internet of een lokaal netwerk naar de aangesloten narrowcasting schermen gestuurd.

     De software biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je eenvoudig afbeeldingen, video’s, teksten en andere media-elementen kunt toevoegen en aanpassen.

     Narrowcasting Voordelen

     Toepassingen van de digital signage software

      

     Narrowcasting software wordt in elke branche ingezet om de communicatie & interne communicatie te optimaliseren. In de retailsector helpt het bij het promoten van aanbiedingen en nieuwe producten. Horeca gelegenheden gebruiken het voor het tonen van dynamische menu’s en specials. In het onderwijs is het een handig hulpmiddel voor het delen van roosters en aankondigingen. De zorg zet narrowcasting in om patiënten en bezoekers te informeren over wachttijden en procedures

     Elk van deze toepassingen zorgt ervoor dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen komt.

     Bij Marketing in Beeld begrijpen we het belang van effectieve communicatie. Onze narrowcasting software is ontworpen om jouw boodschap helder en aantrekkelijk over te brengen, of je nu online narrowcasting inzet of een lokaal systeem gebruikt.

      

     Voordelen van onze narrowcasting software

     • Verhoogde betrokkenheid
     • Narrowcasting templates
     • Content inplannen
     • Eenvoudig te gebruiken
     • Multimedia inhoud

     Narrowcasting software geschikt voor jouw branche?

     Benieuwd naar de mogelijkheden?
     Vraag gratis een persoonlijke demo aan!

     "*" geeft vereiste velden aan

     Akkoord

     U ontvangt binnen één werkdag een reactie!

     In onze (online) demo demonstreren we graag de voordelen en mogelijkheden van onze narrowcasting.

     Mocht je het fijn vinden dan maken we een demo account aan die je 14 dagen gratis kan gebruiken. Tijdens deze periode kun je ervaren hoe eenvoudig het is om jouw schermen aan te sturen met onze narrowcasting software.

     Wat je kunt verwachten tijdens de demo:

     Een uitgebreide uitleg en demonstratie van onze narrowcasting software

     Een aantal showcases van referenties en succesklanten

     Gratis demo account om twee weken lang de narrowcasting software te testen

     Wat klanten over ons zeggen

     Lees hieronder onder hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

     Wij zijn geholpen met (etalage) displays in onze winkels in diverse Nederlandse steden. Er is goed meegedacht tijdens de intake en de installaties zijn vakkundig uitgevoerd. Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de displays via het online portal gemakkelijk aan. Wat ons betreft een top samenwerking!

     Leo van den Assem

     Er zijn al meerdere cruise reizen verkocht aan klanten via onze etalage schermen in Amsterdam en Antwerpen. We sporen voorbijgangers aan om eens binnen te kijken voor de verschillende mogelijkheden. De stap om een cruise reis te bestellen is zo een stuk kleiner. We zijn heel blij met de schermen.

     Stefan Driehuijs

     Wij hebben etalage displays in onze vestigingen in Scheveningen, Voorburg en Leiden. Zowel landscape als portrait. Via de narrowcasting software sturen we de schermen gemakkelijk aan. Ook hebben we een automatische koppeling met RealWorks, hierdoor draait het actuele woningaanbod altijd mee.

     Paul Rats

     Meer inspiratie?