fbpx

De narrowcasting specialist in Den Haag, Delft, Rotterdam en Westland!

Narrowcasting, wat is het?

Met narrowcasting communiceer je eenvoudig en professioneel via TV schermen op jouw locatie(s). Stel via ons online portal heel gemakkelijk jouw specifieke programmering op jouw narrowcasting scherm samen.
Gebruik standaard widgets zoals AD, NU.NL, Buienradar samen met jouw eigen informatie.
Dit kan met één TV scherm, maar ook net zo makkelijk met meerdere schermen op één of meerdere locaties.

Hoe werkt narrowcasting voor uw bedrijf?

Je hebt een (professioneel) TV scherm, onze mediaspeler en een werkende internetverbinding nodig om te narrowcasten. Via ons online portal stel je gemakkelijk jouw programmering samen en uitzenden maar!

Professioneel TV scherm en mediaspeler
Hardware: Professioneel TV scherm & mediaspeler

Heb je al een scherm? Ook goed, dan gebruiken die en heb je alleen nog maar een mediaspeler nodig.

Voor wie is narrowcasting geschikt?

Marketing in Beeld levert narrowcasting in verschillende sectoren/branches speciaal op maat voor uw bedrijf. Bekijk hieronder onze narrowcasting oplossingen.

 • Vastgoed / makelaardij
  Geen printwerk meer én altijd het actuele woningaanbod in de etalage? Dat kan met onze etalage TV schermen. Onze software koppelt gemakkelijk met makelaarssoftware, zoals Realworks, zodat de etalage altijd up to date is.
 • Tuinbouw
  Steeds meer kwekers en toeleveranciers maken gebruik van narrowcasting in de  kantine, de ontvangstruimte en/of in de productie. Wij werken met steeds meer partners samen zodat arbeid scores, klimaatdata en afzet cijfers automatisch met de medewerkers gedeeld wordt.
 • Zorg
  In de wachtruimte, bij bijvoorbeeld de (huis)arts, fysio, podoloog of mondhygiënist, is narrowcasting perfect te gebruiken om de bezoeker te informeren. Denk aan wachttijden, het laatste COVID-19 nieuws en gezondheidstips. Meer over Wachtruimte TV.
 • Horeca bedrijf
  Narrowcasting in restaurants, cafés of kroegen, je ziet het steeds meer. Digitale menu borden, schermen achter de bar of juist in het raam/ etalage gericht op voorbijgangers. Promoot op een professionele manier gerechten, drankjes, het weekmenu en de activiteitenkalender. Zo maakt de Grote Markt in Den Haag met alle zeven restaurants/kroegen gebruik van onze software.Wel geïnteresseerd, maar wil je geen TV scherm in je kroeg of restaurant zelf? Kijk dan snel op www.WC-TV.nl.
 • Sportverenigingen
  Steeds meer (sport)verenigingen kiezen voor narrowcasting om met leden of bezoekers te communiceren. Het is de manier om ze te voorzien van de meest actuele informatie. Toon de kleedkamer- en veldindelingen tonen bij de entree. Gebruik de kantine voor wedstrijduitslagen, competitiestanden en bar/keuken informatie. Genereer extra inkomsten door sponsors zendtijd aan te bieden.
 • MKB bedrijven
  Binnen MKB is narrowcasting een veel gebruikte manier om te communiceren met klanten, bezoekers of medewerkers. Denk daarbij aan kappers, fietsenwinkels, zonnestudio’s,  autobedrijven en kantoorpanden. Bij steeds meer MKB bedrijven worden etalage schermen ingezet. Een krachtige manier om ook met voorbijgangers te communiceren.
 • Fitness en sportscholen
  Je ziet ons bij steeds meer fitness en sportscholen. Narrowcasting wordt gebruikt om te communiceren naar de leden. Het biedt sporters afleiding tijdens een loopsessie op de loopband of andere oefening. Geneer ook extra inkomsten door bedrijven zendtijd op de schermen aan te bieden.
 • Overheid
  Als overheidsinstelling is het belangrijk om in contact te staan met burgers en medewerkers. Narrowcasting is een ideale manier om dit te doen en kan wordt ingezet bij de entree, wachtruimte of in de kantine.
 • Retail
  Trek aandacht van de voorbijganger en onderscheidt je van de buurman. Met Etalage TV zorgen we dat de potentiële klant bij jou naar binnen gaat. Het narrowcasting scherm valt extra goed op, zelfs met de volle zon erop. In de winkel zelf kun je nog verder gaan met het uitbreiden van een positieve klantervaring. Breng jouw producten en promoties in beeld en vertel de klant over jouw bedrijf in je eigen huisstijl.

× Stel een vraag via Whatsapp!