Etalage schermen, 6 tips voor jouw digitale etalage!

Power BI report narrowcasting
Etalage displays, je ziet ze steeds vaker in de Nederlandse winkelstraten. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een ‘digitale etalage’. Met TV schermen in de etalage kan je passanten op een moderne manier aanspreken en overtuigen bij jou naar binnen te stappen.
Communiceer met etalage displays en trek klanten jouw winkel binnen!

Dynamische content in jouw digitale etalage

Het grote voordeel van digitale etalage schermen is de mogelijkheid om (via digital signage) een dynamisch programma af te spelen. Je kan veel meer producten en diensten tonen dan in een statische etalage. Je bent flexibel om op verschillende tijden de juiste boodschap aan jouw voorbijgangers te tonen.

 

Bewegende beelden trekken de aandacht!

Bewegende beelden trekken de aandacht. Met behulp van mooie content (video’s, afbeeldingen en animaties), trek je op een krachtige manier de aandacht van jouw potentiële klant. De drempel om bij jouw winkel naar binnen te stappen wordt letterlijk kleiner.

 

Ultra High Brightness etalage schermen

Etalages staan vaak in lichte omgevingen. In veel gevallen staat de zon er ook nog eens een deel van dag op! Het is daarom belangrijk om TV schermen met hoge lichtopbrengst te gebruiken. Dit kan je herkennen aan het aantal NITS of Candela. Ultra High Brightness hebben een hoge lichtopbrengst en zorgen ervoor dat het display niet zwart wordt of gaat weerspiegelen.

 

De zes tips voor de perfecte digitale etalage!

 

 1. Maak zoveel mogelijk gebruik van Ultra High Brightness schermen
  Deze professionele etalage displays zijn vaak een stukje duurder dan de reguliere schermen, maar dit wordt door de kwaliteit dubbel en dwars terugbetaald.
 2. Kies het juiste formaat
  Etalage schermen zijn er alle vormen en maten. Wij leveren ze vaak van 32″ tot +75″. Groot is niet altijd beter. Bekijk goed wat de afstand van de passant naar de etalage is en wat je graag wil overbrengen. Daarnaast is het goed om mensen inkijk te geven in jouw winkel. Laat het scherm dus niet de gehele zicht naar binnen wegnemen.
 3. Landscape of portrait
  Je kan een etalage display zowel landscape (horizontaal) of portrait (verticaal) plaatsen. Bedenk dat je bij portrait schermen, alle afbeeldingen, video’s en animaties nodig hebt in dit staande formaat. Verder is het per etalage een kwestie van smaak en het totaal plaatje dat de keuze maakt.
 4. Type beugel of statief
  Er zijn verschillende mogelijkheden om etalage schermen te installeren. Wij gebruiken veel plafondbeugels en vloer statieven. Beide oplossingen zien er strak en verzorgd uit. Let altijd goed op of de beugel geschikt is voor jouw display.
 5. Stabiele internet verbinding
  Etalage TV’s worden vaak aangesloten via narrowcasting. Je kan de displays hier op afstand mee bedienen. Wij adviseren om altijd gebruik te maken van bekabeld internet (via UTP). Een stabiele internetverbinding is een must om storingen aan het scherm te voorkomen.
 6. Content is king!
  Het succes van etalage schermen is gelijk aan de kwaliteit van jouw content. Maak mooie afbeeldingen, animaties en video’s of laat deze door een professional voor je creëren. Het etalage scherm is het visitekaartje van jouw bedrijf, de content moet dan van top kwaliteit zijn!

 

Wil jij je etalage digitaliseren met etalage displays?

Wij geven je graag een goed vrijblijvend advies. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij plaatsen en installeren de schermen voor in jouw digitale etalage en nemen het traject voor je uit handen.

Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

6 Belangrijke voordelen van narrowcasting voor jouw bedrijf!

6 Belangrijke voordelen van narrowcasting voor jouw bedrijf!

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan narrowcasting als een ...
Etalage schermen, 6 tips voor jouw digitale etalage!

Etalage schermen, 6 tips voor jouw digitale etalage!

Etalage displays, je ziet ze steeds vaker in de Nederlandse winkelstraten. Steeds meer ...
5 Redenen waarom narrowcasting onmisbaar is in het onderwijs!

5 Redenen waarom narrowcasting onmisbaar is in het onderwijs!

1. Verleidelijke visuals, verbeterde betrokkenheid! Met narrowcasting betover je jouw ...