Huisartsenpraktijk D. Stevens uit Voorburg (Den Haag) gaat voor 4K narrowcasting

Huisartsenpraktijk D. Stevens uit Voorburg had een specifieke narrowcasting wens voor in de wachtkamer. Dokter Stevens wilde graag een digital signage oplossing die 4K kwaliteit beelden kan uitzenden. Onze 4K narrowcasting, het eenvoudige beheer en de verschillende zorg widgets zoals Thuisarts, NHG en RIVM maakte de keuze voor Marketing in Beeld makkelijk.

Huisarts content van Thuisarts, NHG, RIVM en LHV.

De narrowcasting wordt bij de huisarts ingezet als zogenoemde ‘wachtverzachter’ in de wachtkamer. Bezoekers moeten vaak een aantal minuten wachten voor ze aan de beurt zijn. Het is dan fijn dat er informatie over relevante onderwerpen gedeeld wordt. Ook tijdens de Corona periode zijn er veel vragen en onzekerheden, via het scherm kan hier goed over gecommuniceerd worden.

De grote passie van huisarts D. Stevens uit Voorburg is onderwaterfotografie. In de afgelopen jaren heeft hij op verschillende plekken over de gehele wereld schitterende onderwater foto’s gemaakt. Deze hoge kwaliteit 4K foto’s zijn onderdeel van de programmering. “Heel leuk om mijn passie te delen met de bezoekers van onze praktijk. Helemaal nu deze op hoge kwaliteit (4K) getoond kunnen worden. Zo wordt de wachtkamer toch nog iets persoonlijker”, aldus Dokter Stevens.

De 4K onderwater foto’s van dokter Stevens, die gedeeld worden in de wachtkamer.

Net als met etalage schermen is het belangrijk om in wachtkamers aandacht te genereren en houden. Om deze wachtkamer te voorzien van hoge kwaliteit narrowcasting is een 4K TV opgehangen in combinatie met een 4K mediaspeler en de narrowcasting software van Marketing in Beeld.

Ben jij ook op zoek naar goede en professionele Wachtkamer TV? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

Videowall of LED display? 4 tips om de beste keuze te maken!

Videowall of LED display? 4 tips om de beste keuze te maken!

Je staat voor de keuze om een groot scherm te plaatsen. Voor in een vergaderruimte, de ...
Maatwerk narrowcasting voor jouw bedrijf?

Maatwerk narrowcasting voor jouw bedrijf?

De standaard narrowcasting & digital signage software die wij leveren heeft veel in zich. De ...
Samenwerking Marketing in Beeld – LinkThings

Samenwerking Marketing in Beeld – LinkThings

Op 31 juli zijn Marketing in Beeld en LinkThings een samenwerking aangegaan. Gezamenlijk is er ...