Huisartsenpraktijk D. Stevens uit Voorburg (Den Haag) gaat voor 4K narrowcasting

Power BI report narrowcasting

Huisartsenpraktijk D. Stevens uit Voorburg had een specifieke narrowcasting wens voor in de wachtkamer. Dokter Stevens wilde graag een digital signage oplossing die 4K kwaliteit beelden kan uitzenden. Onze 4K narrowcasting, het eenvoudige beheer en de verschillende zorg widgets zoals Thuisarts, NHG en RIVM maakte de keuze voor Marketing in Beeld makkelijk.

Huisarts content van Thuisarts, NHG, RIVM en LHV.

De narrowcasting wordt bij de huisarts ingezet als zogenoemde ‘wachtverzachter’ in de wachtkamer. Bezoekers moeten vaak een aantal minuten wachten voor ze aan de beurt zijn. Het is dan fijn dat er informatie over relevante onderwerpen gedeeld wordt. Ook tijdens de Corona periode zijn er veel vragen en onzekerheden, via het scherm kan hier goed over gecommuniceerd worden.

De grote passie van huisarts D. Stevens uit Voorburg is onderwaterfotografie. In de afgelopen jaren heeft hij op verschillende plekken over de gehele wereld schitterende onderwater foto’s gemaakt. Deze hoge kwaliteit 4K foto’s zijn onderdeel van de programmering. “Heel leuk om mijn passie te delen met de bezoekers van onze praktijk. Helemaal nu deze op hoge kwaliteit (4K) getoond kunnen worden. Zo wordt de wachtkamer toch nog iets persoonlijker”, aldus Dokter Stevens.

De 4K onderwater foto’s van dokter Stevens, die gedeeld worden in de wachtkamer.

Net als met etalage schermen is het belangrijk om in wachtkamers aandacht te genereren en houden. Om deze wachtkamer te voorzien van hoge kwaliteit narrowcasting is een 4K TV opgehangen in combinatie met een 4K mediaspeler en de narrowcasting software van Marketing in Beeld.

Ben jij ook op zoek naar goede en professionele Wachtkamer TV? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Al enige tijd worden de Ajax-spelers gekleed door Replay. Sinds een aantal maanden is de Ajax ...
5 Slimme tips om narrowcasting in te zetten in de horeca

5 Slimme tips om narrowcasting in te zetten in de horeca

In de steeds veranderende wereld van de horeca is het belangrijk om bij te blijven met de ...
6 Belangrijke voordelen van narrowcasting voor jouw bedrijf!

6 Belangrijke voordelen van narrowcasting voor jouw bedrijf!

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan narrowcasting als een ...