De kracht van narrowcasting gecombineerd met Bundeling!

Power BI report narrowcasting

Alle informatie uit de bedrijfsapp delen op narrowcasting schermen? Dankzij een slimme koppeling met Bundeling is het voor ons een koud kunstje om jouw interne communicatie nóg completer te maken.

Medewerker app: Bundeling 

Bundeling is een platform dat alle interne communicatie in een organisatie samenbrengt op één plek. Alle actuele informatie is 24/7 beschikbaar op ieder gewenst apparaat, van laptop tot pc en van smartphone tot tablet. Door de software van Bundeling te koppelen met die van Marketing in Beeld, kan ook narrowcasting automatisch worden toegevoegd. Daarmee wordt het nóg makkelijker om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Betrokken medewerkers

Versnipperde communicatie via prikborden, aparte WhatsAppgroepen en intranetten behoren tot het verleden doordat Bundeling alle interne communicatie samenbrengt op één plek. Een medewerker app is daarmee een perfecte tool om medewerkers betrokken te houden, de laatste nieuwtjes zijn immers voor iedereen altijd binnen handbereik. Voor kantoormedewerkers via de pc of de app, en voor collega’s van de werkvloer op de narrowcasting schermen in bijvoorbeeld de kantine.

 

Maatwerk narrowcasting koppelingen

Alleblas Stukadoors was de eerste klant die profiteerde van de integratie tussen Bundeling en Marketing in Beeld. Alleblas gebruikte beide systemen los van elkaar, maar bespaart nu tijd doordat informatie maar op één plek toegevoegd hoeft te worden. De informatie wordt automatisch gedeeld op alle beschikbare communicatiekanalen. Daarna zijn o.a. Kiremko BV en de Looije Group toegevoegd aan de lijst met tevreden gebruikers, zij plukken de vruchten van de slimme software integratie.

Voor Stichting Maasvallei hebben we een specifieke widget voor verjaardagen toegevoegd en het prikbord gekoppeld. Met deze maatwerk oplossingen geven we invulling aan specifieke wensen van de gebruikers. Het maakt de mogelijkheden voor nieuwe gebruikers nóg ruimer.

De koppeling met Bundeling past in de strategie van Marketing in Beeld. We maken regelmatig slimme koppelingen met software van andere partners, zo kunnen bedrijven het optimale uit hun narrowcasting systemen halen.

Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Al enige tijd worden de Ajax-spelers gekleed door Replay. Sinds een aantal maanden is de Ajax ...
Haarscherpe videowall 3×3 55″ bij Connekt in Delft

Haarscherpe videowall 3×3 55″ bij Connekt in Delft

Onlangs plaatsten we weer mooie videowall. Een 3×3 opstelling met in totaal negen landscape ...
Vacatures (binnenkort) te zien door heel het Westland!

Vacatures (binnenkort) te zien door heel het Westland!

Marketing in Beeld gaat de samenwerking aan met WestlandseBanen. Met de samenwerking kunnen ...