Marketing in Beeld en Nitea bieden klanten een geïntegreerde oplossing

Integratie Work-IT software in een high-end gebruiksvriendelijk narrowcasting platform.

Op de foto Dennis van der Kaaij en Raymond van den Berg die de samenwerking conform COVID-19 maatregelen bezegelen middels een alternatieve handdruk. 

Op 29 mei zijn Nitea IT Solutions en Marketing in Beeld een samenwerking aangegaan. Doel van deze samenwerking is het realiseren van een integratie tussen beide systemen, waarmee de klant beschikt over een moderne oplossing om met haar medewerkers te communiceren via TV schermen. Een eigen ‘bedrijfs TV kanaal’, met daarop het laatste nieuws, bedrijfsmededelingen, het weerbericht en informatie vanuit de Work-IT software. 

Over Nitea IT Solutions
Nitea is een vooraanstaand leverancier van arbeid- en productieregistratie software voor telers in de (glas)tuinbouwsector, verpakkingshallen en dienstverleners in de AGF branche. Nitea werkt actief samen met diverse leveranciers in de sector om producten effectief op elkaar te laten aansluiten en hierdoor klanten te ontzorgen bij de invoering en gebruik van hun automatiseringstoepassingen. 

Over Marketing in Beeld
Marketing in Beeld is de specialist op het gebied van narrowcasting. De software in combinatie met TV schermen worden vaak ingezet als middel om op een leuke manier met het gehele bedrijf te communiceren. Door de integratie met de Work-IT software kunnen de teelt- en arbeidsprestaties hier nu ook in meegenomen worden. De kracht zit in afwisselende content. Arbeidsprestaties i.c.m. kwaliteitscijfers, de laatste Instagram posts, buienradar en de aankondiging van het komende bedrijfsuitje. De bedrijfskantines, vervullen op deze manier een steeds belangrijkere rol in de communicatie naar de medewerkers. 

Dennis van der Kaaij (eigenaar Marketing in Beeld): We zijn erg blij met de samenwerking met Nitea. Middels deze samenwerking bieden we onze klanten een totaaloplossing. De integratie met Nitea zorgt dat de informatie nog actueler en relevanter voor de medewerkers wordt

Raymond van den Berg (commercieel directeur Nitea): “Deze samenwerking onderstreept het karakter van onze organisatie. Voor onze klanten gaan we op zoek naar de juiste samenwerkingen, die resulteren in de beste oplossingen voor hen”. 

Voor meer informatie: 

Nitea IT Solutions
Raymond van den Berg
Honderdland 315
2676 LV
Maasdijk
T: 0174-613903
E: sales@nitea.nl
W: www.nitea.nl 

Marketing in Beeld
Dennis van der Kaaij
Regentesselaan 166
2562 EG
Den Haag
T: 0174 26 69 08
E: dennis@marketinginbeeld.nl
W: www.marketinginbeeld.nl 

Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

Samenwerking Marketing in Beeld – LinkThings

Samenwerking Marketing in Beeld – LinkThings

Op 31 juli zijn Marketing in Beeld en LinkThings een samenwerking aangegaan. Gezamenlijk is er ...
Vacatures (binnenkort) te zien door heel het Westland!

Vacatures (binnenkort) te zien door heel het Westland!

Marketing in Beeld gaat de samenwerking aan met WestlandseBanen. Met de samenwerking kunnen ...
Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Al enige tijd worden de Ajax-spelers gekleed door Replay. Sinds een aantal maanden is de Ajax ...