fbpx

Marketing in Beeld gaat de samenwerking aan met WestlandseBanen. Met de samenwerking kunnen klanten van WestlandseBanen vacatures doorplaatsen op het Westlandse Reclame Platform van Marketing in Beeld. Op deze manier is een vacature niet alleen online en in de krant zichtbaar, maar ook op de TV schermen bij Westlandse ‘hotspots’.

Samenwerkings foto Marketing in Beeld en WestlandseBanen
Links: Dennis van der Kaaij, Rechts: Luc Doorewaard

De samenwerking is een logische stap volgens Luc Doorewaard (mede-eigenaar WestlandseBanen). “We kunnen onze klanten een nog beter bereik bieden bij een vacature plaatsing. Schermreclame was het enige advertentiekanaal dat nog ontbrak.

Ook voor Marketing in Beeld komt de samenwerking niet uit de lucht vallen. Dennis van der Kaaij, eigenaar Marketing in Beeld: “Veel van onze gezamenlijke klanten promootten hun vacatures al via onze schermen. Wanneer zij ook gebruik wilde maken van het netwerk van WestlandseBanen, dan moesten zij dit los van elkaar regelen. Vanaf nu kunnen wij de klanten ontzorgen als zij voor een ‘vacature in beeld’ gaan!”

Voorbeeld van de vacatures in beeld!
Vacatures in beeld!

Over WestlandseBanen

WestlandseBanen is een vacatureplatform voor bedrijven en werkzoekenden uit de regio Westland. Je vindt er een groot actueel aanbod aan vacatures en je kan er snel en gemakkelijk solliciteren. Voor werkgevers is het een ideaal platform om mensen te werven uit de regio. Het grote aantal klanten en openstaande vacatures is een goede indicatie van het succes van de vacature site. Naast het online vacature platform heeft WestlandseBanen de mogelijkheid om vacatures ook door te plaatsen in de regionale krant. Iedere doelgroep (jong en oud) kan daardoor op de juiste manier en op het geschikte kanaal ‘gematched’ worden.

Schermreclame Marketing in Beeld

Opvallen in de regio Westland doe je via schermreclame van Marketing in Beeld.
Met meer dan twintig ‘hotspots’ bereik je op een moderne manier de Westlandse doelgroep. Denk hierbij aan sportscholen, kappers, zwembaden, cafetaria’s, tankstations, supermarkten en sportverenigingen. Via de narrowcasting schermen worden reclames iedere dag op verschillende plaatsen getoond. Werken aan je naamsbekendheid, een product promoten, of je vacature lokaal onder de aandacht brengen? Dan is schermreclame echt iets voor jou!

Benieuwd wat Vacature in Beeld voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend even contact op.

Categories: Nieuws

×