fbpx

Informeer bezoekers via wachtruimte TV. Toon nuttige informatie zoals wachttijden, gezondheidstips afgewisseld met het laatste nieuws. Wachtruimte TV zie je bij de tandarts, huisarts, bij het Gemeentehuis, maar ook in de rij bij de supermarkt of andere winkels.

Wachtruimte TV volgsysteem narrowcasting
Wachttijden in beeld

Om het wachten wat aangenamer te maken zijn er zogeheten ‘wachtverzachters’ in het leven geroepen. Narrowcasting is één van die ‘wachtverzachters’. Narrowcasting is niet alleen een wachtverzachter, maar tevens een belangrijk communicatiemiddel richting jouw klanten of bezoekers.  

Wachtruimte TV volgsysteem narrocasting.

Bij veel wachtruimtes moet je een ‘nummertje trekken’. Je kunt het volgnummersysteem koppelen aan onze narrowcasting software, zodat bezoekers weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast kan je de TV schermen gebruiken om belangrijke mededelingen en andere informatie te delen.  Wat treffen jullie aan corona maatregelen? Hoe kunnen jullie bezoekers hier een bijdrage aan leveren? Narrowcasting is een effectief communicatiemiddel om dit op een eenduidige en professionele wijze te communiceren met je bezoekers.

We hebben een integratie met drie volgnummersystemen: ComsyscoApotheek Partners en Qmatic.

Wachtruimte TV, Health widget, Corona, Covid-19 update.
Health widget – Corona Covid-19 update

Daarnaast biedt onze software de mogelijkheid om standaard fragmenten van Thuisarts te delen, bezoekers op de hoogte te stellen van het laatste corona nieuws en andere nieuws, weer, verkeer en entertainment widget te tonen.

De voordelen van wachtruimte TV:

  • Wachtverzachter
  • Koppeling met volgnummersystemen
  • Effectief communicatiemiddel
  • Corona maatregelen / updates
  • Fragmenten Thuisarts
  • Weers- en verkeersinformatie
  • Nieuws en entertainmentwidgets
  • Personaliseer de wachtruimte

Wachtruimte TV is heel gemakkelijk in jouw eigen huisstijl aan te maken. Gebruik je eigen kleur stijlen en logo in onze standaard templates.

kleuranimatie
Stijl de templates in jouw eigen huisstijl.

Wij ontwikkelen continu door aan ons product. Heb je vragen, wensen, of zie mogelijkheden voor ons product? Laat het ons weten!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor in jouw wachtruimte? Vraag dan een gratis demo aan! Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!


Wachtruimte TV ook in de wachtkamer van jouw praktijk?
Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


× Stel een vraag via Whatsapp!