fbpx

In de nieuwe 1,5 meter maatschappij zien we rijen voor de supermarkt, slager, bakker en apotheek. Daar hebben we een aantal handige oplossingen voor ontwikkeld!

Sanitation Units met TV Scherm
Sanitation units met TV scherm voor bij de ingang en andere plekken binnen jouw bedrijf. Bezoekers die binnenkomen desinfecteren hun handen en zien de geldende Corona richtlijnen. Daarnaast presenteer je slim jullie promoties. De zuilen zijn zowel blanco als in huisstijl leverbaar.

Sanitation units met TV scherm.

Bezoekersscan
Plaats je een camera die de bezoekers registreert. Dit is een high end oplossing die meer kan dan alleen bezoekers registreren. Hiermee toon je hoeveel klanten binnen zijn, wat de capaciteit is én de gemiddelde wachttijd. Integreer het met onze narrowcasting, waardoor je jouw eigen programma hiermee combineert. Worden de klanten ook nog geïnformeerd of vermaakt tijdens het wachten.

Klanten tel systeem
Een combinatie van een camera en beeldscherm die klanten telt en die direct registreert op het beeldscherm. Daarbij kun je aangeven wat de capaciteit en de restcapaciteit van de winkel is.

Klanten tel systeem

Bezoekregistratie app
Registreer inkomende en uitgaande bezoekers heel eenvoudig via onze app. Het aantal bezoekers, gemiddelde wachttijd en/of de resterende capaciteit wordt mooi op het TV scherm getoond.

Bezoekersregistratie app

Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer!

×