Power BI dashboards naar het grote scherm met narrowcasting!

Power BI report narrowcasting
Wat als we de kracht van Power BI dashboards direct naar de werkvloer kunnen brengen? Marketing in Beeld en TapTarget hebben de handen ineengeslagen om hierin een geschikte oplossing te bieden: het draaien van Power BI dashboards op narrowcasting schermen.

TapTarget

TapTarget is specialist op gebied van data en visualisatie via Power BI dashboards. Hoe kan ik maximale waarde halen uit data? Hoe zorg ik ervoor dat we beschikbare databronnen optimaal benutten? En gebruiken wij nieuwe inzichten om onszelf continu te verbeteren? TapTarget transformeert jouw verzamelde informatie in waardevolle inzichten!

Narrowcasting Power BI dashboard

Voordelen van Power BI op grote narrowcasting schermen

Deze samenwerking maakt datavisualisatie nog interactiever en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun inzichten op een boeiende en effectieve manier te delen. In plaats van beperkt te blijven tot individuele computerschermen, kunnen bedrijven nu hun Power BI dashboards delen op grote schermen in kantoorruimtes, vergaderzalen, winkelvloeren en andere strategische locaties. Een unieke manier om een leuke informatieve werkomgeving te genereren. Je hoeft niet alleen dashboards te tonen, maar je kan ook andere actieve programma’s zoals sport/ nieuws, etc. laten draaien.

De voordelen van narrowcasting met Power BI dashboards:

  1. Up-to-date inzichten: Geen vertraging bij het delen van informatie. De gegevens worden dagelijks ververst, waardoor teams altijd toegang hebben tot de meest actuele informatie;
  2. Verbeterde samenwerking: Door dashboards op grote schermen weer te geven is het eenvoudiger om informatie te delen tussen verschillende afdelingen. Daarbij helpt dit de betrokkenheid van de medewerkers binnen een bedrijf te vergroten wat weer kan helpen bij het sneller nemen van beslissingen;
  3. Visuele impact: De krachtige visualisaties van Power BI komen pas echt tot hun recht op grote schermen. Dit verhoogt de impact en het begrip van de gegevens;
  4. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Gebruikers hebben de controle over welke dashboards waar worden weergegeven. Dit zorgt voor een aanpasbare ervaring die is afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende teams en afdelingen;
  5. Veiligheid voorop: Door gebruik te maken van een beveiligde API koppeling kunnen de dashboards op een volledig veilig manier getoond worden.

Nieuwe manieren van werken
Power BI, ontwikkeld door Microsoft, is een toonaangevend Business Intelligence-platform dat bedrijven in staat stelt om gegevens te visualiseren, analyseren en inzichten te verkrijgen. Het stelt gebruikers in staat om complexe gegevenssets om te zetten in duidelijke, begrijpelijke visualisaties, waardoor ze sneller en effectiever beslissingen kunnen nemen.

Het gebruik van grote schermen om Power BI dashboards te tonen, heeft een aanzienlijke impact op de betrokkenheid van medewerkers. Visuele elementen trekken sneller de aandacht en maken het gemakkelijker voor medewerkers om complexe gegevens te begrijpen. Of het nu gaat om verkoopcijfers, marketingprestaties of operationele statistieken, de mogelijkheid om deze informatie op een groot scherm te tonen, vergroot de betrokkenheid en begrip van het gehele team. Narrowcasting met Power BI bevordert niet alleen betrokkenheid, maar ook samenwerking. Teams kunnen gezamenlijk naar dezelfde informatie kijken, discussiëren over de gegevens en weloverwogen beslissingen nemen. Dit vermindert miscommunicatie en verhoogt de efficiëntie van vergaderingen en strategische sessies.

Power BI report narrowcasting

Marketing in Beeld en TapTarget creëren samen een perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun Power BI dashboards te delen. Zo zijn we samen al aan de slag gegaan bij o.a. SV.CO, Vilosa en De Groot Bewerkingsmachines. Deze partijen krijgen nu met behulp van narrowcasting en Power BI, eenvoudig inzicht in alle belangrijke bedrijfsprestaties.

Het samenspel van krachtige datavisualisatie, naadloze integratie met narrowcasting, up-to-date informatie, verhoogde betrokkenheid, flexibiliteit en verbeterde samenwerking creëert een omgeving waarin jouw organisatie datavraagstukken begrijpt en aan wil pakken. Het is een stap voorwaarts naar het volledig data-gedreven werken, waarin data niet langer beperkt is tot rapporten, maar leeft op grote schermen, afgestemd op de dynamiek van moderne bedrijven.

Wil jij meer weten over deze manier van Power BI dashboards tonen? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

Power BI dashboards naar het grote scherm met narrowcasting!

Power BI dashboards naar het grote scherm met narrowcasting!

Wat als we de kracht van Power BI dashboards direct naar de werkvloer kunnen brengen? ...
Huisartsenpraktijk D. Stevens uit Voorburg (Den Haag) gaat voor 4K narrowcasting

Huisartsenpraktijk D. Stevens uit Voorburg (Den Haag) gaat voor 4K narrowcasting

Huisartsenpraktijk D. Stevens uit Voorburg had een specifieke narrowcasting wens voor in de ...
De Uithof kiest voor high-end narrowcasting van Marketing in Beeld

De Uithof kiest voor high-end narrowcasting van Marketing in Beeld

Anderhalf miljoen mensen. Dat duizelingwekkende aantal bezoekers verwelkomt De Uithof ...