fbpx

Tijdelijk een narrowcasting oplossingen nodig?

Geen probleem! Je kan onze narrowcasting tijdelijk bij ons afnemen. Denk hierbij aan het huren van een scherm, een mediaspeler en onze software. Heb je al een TV scherm en heb je tijdelijk de behoefte om narrowcasting in te zetten? Ook goed!

Je huurt al voor een klein bedrag per dag, week of maand onze oplossing.

Afhankelijk van jouw wensen, verzorgen wij ook de installatie en configuratie. En, we geven je ook een korte training zodat je alle mogelijkheden van de software goed kan benutten.

Huren kan al vanaf 1 TV scherm of mediaspeler. Wil je meer dan 50 schermen huren? Ook dat is mogelijk, we kijken graag samen naar jouw behoefte.

Wanneer narrowcasting huren?

Beurs
Maak jouw beursstand nog interactiever. Met onze tijdelijke narrowcasting steel jij de show op de beurs!

Tentoonstelling of bedrijfsevenement
Tijdelijk een tentoonstelling of een bedrijfsevenement op jouw bedrijfslocatie? Met onze tijdelijke narrowcasting communiceer je op een professionele manier met de bezoekers.

Sportwedstrijden tijdens WK, EK, Champions League en de Elfstedentocht 😉
Tijdelijk TV schermen nodig voor het uitzenden van sportwedstrijden? Wij verhuren ook TV schermen los van narrowcasting. Combineren kan ook, live TV en jouw eigen reclames via narrowcasting voor, in de rust en na de wedstrijd!

Feestweken, kermissen en braderieën
TV schermen achter de bar tijdens feestweken, kermissen en braderieën.
Communiceer met de bezoekers, toon de menu/drank kaart met de bijbehorende (munt)prijzen. En genereer extra inkomsten via de TV schermen door reclame zendtijd te promoten!

Wil jij graag een tijdelijke narrowcasting oplossing of losse displays huren?
Vul dan snel het onderstaande contactformulier in, of neem telefonisch contact met ons op!

× Stel een vraag via Whatsapp!