Samenwerking Marketing in Beeld – TapTarget

Power BI report narrowcasting

Op 31 juli zijn Marketing in Beeld en TapTarget een samenwerking aangegaan. Gezamenlijk is er een oplossing ontwikkeld voor het veilig ontsluiten van Power BI dashboards via narrowcasting.

Samenwerking Marketing in Beeld en TapTarget

Door de integratie kunnen Power BI dashboards vanuit het TapTarget portal worden opgenomen in de narrowcasting programmering van Marketing in Beeld. Klanten kunnen bijvoorbeeld de afzetcijfers afwisselen met het laatste nieuws, buienradar en bedrijfsmededelingen. Een eigen ‘bedrijfs TV kanaal’ met relevante informatie, dat altijd up-to-date is.

Marketing in Beeld

Marketing in Beeld is de specialist op het gebied van narrowcasting. De software in combinatie met TV schermen worden vaak ingezet als middel om op een leuke manier binnen een bedrijf te communiceren.

 

Power BI

Door de integratie met TapTarget worden Power BI dashboards op een veilige manier meegenomen in de programmering. De kracht zit in afwisselende content. Bedrijfsprestaties en informatie, de laatste Instagram posts, buienradar en de aankondiging van het komende bedrijfsuitje. Door samen te werken met steeds meer data partners zoals TapTarget wordt de communicatie steeds waardevoller.

 

Dennis van der Kaaij (eigenaar Marketing in Beeld)

“We zijn erg blij met de samenwerking met TapTarget. Middels deze samenwerking bieden we onze klanten een totaaloplossing. De samenwerking met TapTarget past goed in onze strategie, integreren met partners om onze klanten een narrowcasting oplossing te bieden waarmee zij alle relevante informatie op het juiste moment kunnen tonen”. 

 

Frank Broos (Mede-oprichter TapTarget)

“Met deze samenwerking beantwoorden we de vraag uit de markt. We krijgen steeds vaker de vraag of onze dashboards op TV schermen in bijvoorbeeld de bedrijfskantines van klanten kunnen worden getoond. Met de integratie kan dit nu op een veilige én leuke manier. Door bedrijfsdata te visualiseren en te delen binnen het bedrijf middels narrowcasting brengen we transparantie en bewustwording.”.

Voor meer informatie:

Marketing in Beeld
Dennis van der Kaaij
Regentesselaan 166
2562 EG
Den Haag
T: 0174 26 69 08
E: dennis@marketinginbeeld.nl
W: www.marketinginbeeld.nl 

Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

Doen Makelaars kiest voor moderne digitale raampresentatie in de etalage

Doen Makelaars kiest voor moderne digitale raampresentatie in de etalage

Doen Makelaars, één van de bekendere makelaars in Zuid-Holland met kantoren in Den Haag, ...
Communicatie in het onderwijs met narrowcasting: Integratie zermelo & xedule

Communicatie in het onderwijs met narrowcasting: Integratie zermelo & xedule

In een wereld waarin technologie steeds meer verweven is met ons dagelijks leven, is het ...
6 Belangrijke voordelen van narrowcasting voor jouw bedrijf!

6 Belangrijke voordelen van narrowcasting voor jouw bedrijf!

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan narrowcasting als een ...