7 Redenen waarom makelaars niet zonder narrowcasting kunnen in de toekomst!

Power BI report narrowcasting

In de competitieve wereld van vastgoedverkoop & makelaardij is het cruciaal om op te vallen. Met de opkomst van narrowcasting, oftewel digitale raampresentatie, kunnen makelaars hun concurrentie een stap voor zijn en hun woningaanbod op een aantrekkelijke manier presenteren. Hier zijn 7 redenen waarom narrowcasting een gamechanger is voor makelaars:

1. Maximaal bereik: Narrowcasting stelt makelaars in staat om hun boodschap te verspreiden naar een breder publiek. Met dynamische schermen trek je de aandacht van voorbijgangers en vergroot je je bereik.

Digitaal woningaanbod - Neeskens Makelaars - Narrowcasting

2. Realtime updates: Vergeet gedoe met het vervangen van gedrukte informatie. Met narrowcasting kunnen makelaars altijd de meest recente objecten en informatie tonen, direct vanaf het scherm door gebruik te maken van de narrowcasting software.

3. Interactieve ervaring: Narrowcasting biedt de mogelijkheid voor interactie met potentiële klanten. Van het stellen van vragen tot het verstrekken van feedback, het betrekt de kijker op een unieke manier.

4. 24/7 Zichtbaarheid: Je etalage is altijd open, zelfs buiten kantooruren. Narrowcasting zorgt voor continue zichtbaarheid, waardoor je geen potentiële kopers misloopt, ook niet in het weekend of ’s avonds.

5. Flexibele raam presentatie: Met narrowcasting kunnen makelaars meer content tonen in minder ruimte. Dit stelt hen in staat om niet alleen woningen te presenteren via onze digitale raam presentatie, maar ook hypotheekadvies, rentestanden en verzekeringsopties.

6. Modern en betrouwbaar: Door narrowcasting schermen te omarmen, laat een makelaarskantoor zien dat het met de tijd meegaat. Dit wekt vertrouwen op bij klanten en laat zien dat het bureau innovatieve oplossingen omarmt.

7. Milieuvriendelijk: Ten slotte draagt narrowcasting bij aan een groenere aanpak. Door papierloos te werken en energiezuinige schermen te gebruiken, verminderen makelaars hun ecologische voetafdruk.

 

Kortom, narrowcasting biedt makelaars de mogelijkheid om op te vallen in een drukke markt, klanten beter te betrekken en hun aanbod op een moderne en milieuvriendelijke manier te presenteren. Met narrowcasting kunnen makelaars hun concurrentie een stap voor zijn en hun marktaandeel vergroten.

Makelaar narrowcasting
Deel deze pagina op social media

Andere bekeken ook

Vacatures (binnenkort) te zien door heel het Westland!

Vacatures (binnenkort) te zien door heel het Westland!

Marketing in Beeld gaat de samenwerking aan met WestlandseBanen. Met de samenwerking kunnen ...
Videowall of LED display? 4 tips om de beste keuze te maken!

Videowall of LED display? 4 tips om de beste keuze te maken!

Je staat voor de keuze om een groot scherm te plaatsen. Voor in een vergaderruimte, de ...
Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Narrowcasting Display verhuur Replay x AFC Ajax x Bijenkorf Amsterdam x Marketing in Beeld

Al enige tijd worden de Ajax-spelers gekleed door Replay. Sinds een aantal maanden is de Ajax ...